Hårdvara till avancerade mätningar

Hot Disk i Göteborg levererar mätsystem till hela världen inom termisk konduktivitet. För Hot Disk var Midroc ett naturligt val i och med Midrocs förmåga att leverera den hårdvara som krävdes för de avancerade mätningar som genomförs av Hot Disk

Hot Disk hade ett behov av att, via enkla kopplingsscheman, få en fullständig produkt.

Midroc gjorde om dessa kopplingsscheman till ett fullständigt schema och de ändrades till så kallade svep.

En utmaning var att göra bygg och kopplingsbara scheman utefter tillgänliga underlag samt att bygga dessa scheman med väldigt hög kvalitet, både avseende materialval och montage. I Hot Disks imponerande kundregister finner man bland annat den amerikanska rymdorganisationen NASA, den europeiska motsvarigheten ESA och hundratals laboratorier på världens ledande tekniska univeritet.

Leveransen omfattade:

  • Svep
  • Kringelektronik
  • Givare
  • Prototyper
  • Lagerhållning

Midroc är stolta över det långvariga samarbetet som detta projekt inneburit med Hot Disk, inte minst tack vare att, oavsett vilken svepmodell de beställt, så har de levererats på kort tid och med en hög kvalitet.


Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här

Midroc pumpapplikation

I Sverige finns mängder av pumpstationer för dricks- och avloppsvatten där elutrustningen börjar bli föråldrad och behöver uppdateras till nyare teknik. Midroc erbjuder nu en färdig lösning för pumpapplikationer som hjälper kommuner och andra att spara både tid och pengar.

Läs nästa referensprojekt