Nyheter & Press

Här har vi samlat våra nyheter och pressmeddelanden.

17 december 2018

Givaudan flyttar till The Edge i Hyllie, Malmö

Smaksättnings- och parfymföretaget Givaudan har tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på 363 kvadratmeter i The Edge, Hyllie. När fastigheten står klar i slutet av 2019 kommer företaget flytta in på femte våningen i den strykjärnsformade fastigheten.

13 december 2018

Inflyttning har påbörjats i Växjös senaste träbyggnad, kvarteret Ekologen

Nu har inflyttningen i kvarteret Ekologen börjat, i den första etappen har 20 hyresgäster fått tillträde till bostäderna. Den 15:e december flyttar ytterligare 20 hyresgäster in i flerbostadshuset som är uppfört i trä.

07 december 2018

Ny ackumulatortank bidrar till minskade utsläpp i Göteborg

Midroc Rodoverken har fått uppdraget att uppföra den nya ackumulatortanken i energihamnen på Hisingen.

03 december 2018

Midroc förvärvar företag inom instrumentmontage

Från och med 1 januari 2019 kommer Instrumentmontage Jansson Olsson AB ingå i Midroc Electro AB.

28 november 2018

Midroc Electro i Sundsvall satsar inom instrument

Midroc Electro, en del av Midroc Europe, har kontor på över 50 platser i Sverige. Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag och har verksamhet inom flera olika områden, bland annat elinstallationer, hissar, fastighetsautomation och industriservice.

27 november 2018

Naprapatlandslaget öppnar ny klinik i The Edge, Malmö

Midroc bygger kontorsfastigheten The Edge i Hyllie. En av de som valt att teckna hyresavtal för en lokal i fastigheten är Naprapatlandslaget som öppnar en ny klinik i The Edge. Den kommer stå klar sista kvartalet 2019.

19 november 2018

Våningen & Villan blir ny hyresgäst i Trelleborg

Mäklarföretaget Våningen & Villan har tecknat hyresavtal med Midroc avseende ett nytt mäklarkontor på entréplan i nybyggda kvarteret Bävern i centrala Trelleborg.

15 november 2018

Midrocs nya bostäder vinner Trelleborgs Samhällsbyggnadspris

Kvarteret Bävern i centrala Trelleborg premierades ikväll. Midroc och Alsingevallen fick gemensamt motta Trelleborgs Samhällsbyggnadspris.

15 november 2018

Midroc utses till Karriärföretag – för sjätte året i rad!

Karriärföretagen utser varje år 100 svenska företag som är mest attraktiva att göra karriär på. För sjätte året i rad utnämns Midroc till ett av dessa!

12 november 2018

Våningen & Villan blir ny hyresgäst i World Trade Center Malmö

Mäklarföretaget Våningen & Villan har tecknat hyresavtal med Midroc avseende mäklarkontor på entréplan i World Trade Center Propellergatan. Det återstår nu enbart en ledig lokal på entréplan i fastigheten som står klar i augusti 2019.

08 november 2018

Midroc kniper andraplatsen på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare!

I Universums årliga undersökning där medarbetarna själva får tycka till om sina arbetsgivare klättrar Midroc Europe från förra årets tredjeplats till att i år utses till Sveriges andra bästa arbetsgivare.

26 oktober 2018

Nu pågår Midrocs gemensamma säkerhetsdagar

Säkerhet kommer alltid först på våra arbetsplatser. Den 25-26 oktober sluter Midroc upp kring en gemensam aktivitet där vi sätter fokus på hur vi tillsammans kan förebygga olyckor genom att vara uppmärksamma på de risker vi observerar på våra arbetsplatser.

23 oktober 2018

Ny hyresgäst till World Trade Center Propellergatan

Midroc har tecknat hyresavtal med Implement Consulting Group avseende ett kontor i World Trade Center Propellergatan. Fastigheten är under uppbyggnad och förväntas stå färdig i augusti 2019.

11 oktober 2018

Newst

Idag lanseras newst.se – en ny marknadsplats för lokaler och kommersiella fastigheter.

09 oktober 2018

Midroc Electro förvärvar MTM Hiss

Från och med 1 november 2018 kommer MTM Hiss ingå i Midroc Electro AB.

05 oktober 2018

Midroc Europe utses till Årets innovatör!

Under prisutdelningen Talent Excellence Awards som anordnades den 3 oktober utsågs Midroc till Årets Innovatör inom Employer Branding.

25 september 2018

Midroc nomineras till samhällbyggnadspris

Midrocs och Alsingevallens gemensamma bostadsprojekt, kvarteret Bävern i Trelleborg, har nominerats till stadens Samhällsbyggnadspris 2018.

17 september 2018

Ny marknadsplats för lokaler

Newst är den nya marknadsplatsen för lokaler och kommersiella fastigheter. Du kan från och med idag lämna ditt intresse. Tjänsten lanseras fullt ut den 11 oktober.

12 september 2018

Midroc Alucrom är med på Stålbyggnadsdagen

Midroc bjuder in till Stålbyggnadsdagen den 25 oktober på Malmömässan. Välkommen att besöka vår monter samt träffa Thomas Johansson, Affärsområdeschef för Alucroms entreprenader och Alf Linné, Affärsutvecklare för Alucroms målningsstationer i Sverige.

05 september 2018

Midroc byggstartar World Trade Center Helsingborg

Längst ut på piren i Oceanhamnen i Helsingborg, med full utsikt över Öresund, grävdes idag det första spadtaget för ett nytt World Trade Center och ett Scandic-hotell. Peter Danielsson från Helsingborgs stad, Thomas Hansen från Scandic Hotels och Peter Syrén från Midroc lyfte gemensamt spaden som en symbol för starten på projektet.