Nyheter & Press

Här har vi samlat våra nyheter och pressmeddelanden.

19 december 2017

Midroc säljer fastigheterna Scala i Helsingborg till Executive Property

Midroc säljer fastigheterna kv Scala 1 och kv Scala 3 i Helsingborg till Executive Property Svenska AB. Byggnaden är under färdigställande och inrymmer ca 9 800 kvadratmeter kontors- och butikslokaler samt lägenheter. Köparen tillträder fastigheterna 1 juni 2018.

06 december 2017

Midroc ett av Karriärföretagen - för femte året i rad!

När Karriärföretagen sammanställer listan för Sveriges mest attraktiva Karriärföretag är Midroc ett av de utvalda företagen.

04 december 2017

Midroc bygger 38 nya bostadsrätter i Trelleborg

Mitt i centrala Trelleborg uppför Midroc två flerbostadshus med totalt 38 lägenheter. Om ett år står bostäderna klara för inflyttning.

20 november 2017

Midroc byggstartar The Edge i Hyllie

Midroc fortsätter sin satsning i Hyllie genom byggstarten av kontorsbyggnaden The Edge. IT-företaget AddPro blir hyresgäst på de två översta våningsplanen, och inflyttning sker i slutet av 2019.

09 november 2017

Midroc är Sveriges tredje bästa arbetsgivare!

När Universum genomför sin årliga arbetsgivarundersökning klättrar Midroc från förra årets femteplacering till att bli utsedd till Sveriges tredje bästa arbetsgivare. En av framgångsfaktorerna tros vara koncernens långsiktiga kulturarbete.

07 november 2017

Pågående enkätundersökning är en del av Midrocs hållbarhetsarbete

Då Midroc utvecklar samhälle och industri är det många intressenter som berörs av vår verksamhet. En dialog med dessa intressenter är ett viktigt verktyg i vår strävan att vara med och skapa ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. Som grund för vårt fortsatta hållbarhetsarbete genomför vi nu en enkätundersökning.

07 november 2017

Midroc och Wingårdhs vinner markanvisningstävling i Malmö

”På ett vågat och självsäkert sätt och med en inbyggd tro på människans inre kraft skapar förslaget förutsättningar för oväntade möten.”

30 oktober 2017

”På ett vågat och självsäkert sätt och med en inbyggd tro på människans inre kraft skapar förslaget förutsättningar för oväntade möten.”

Midroc satsar i Halland och köper elföretag med 20-tal medarbetare i Halmstad.

24 oktober 2017

Midroc CSR-certifieras

Som första bolag i Skandinavien har Midroc Automation ackrediterats på nivå 4 i DNV:s "CSR Performance Ladder".

03 oktober 2017

Midroc tecknar hyresavtal med Croisette i Malmö

Midroc har startat uthyrningen av World Trade Center Propellergatan, ett nytt kontorshus i Västra Hamnen i Malmö. Första hyresavtalet har tecknats med Croisette som därmed flyttar till nybyggda lokaler med utsikt över Öresund.

19 september 2017

Midroc utvecklar World Trade Center i Oceanhamnen, Helsingborg

Imorgon presenteras Helsingborgs nya affärsdistrikt Oceanhamnen Waterfront Business District på Business Arena i Stockholm. Helsingborgs stad, Midroc, Castellum och Wihlborgs har gemensamt utvecklat området. Midroc kommer uppföra ett World Trade Center-kontor längst ut på pirarmen med enastående utsikt över Öresund och Helsingborg.

11 september 2017

Midroc tecknar avtal med Boston Scientific Nordic och Åklagarmyndigheten

Midroc Property Development hyr ut ytterligare 2 000 kvadratmeter kontor i fastigheten Scala på Söder i Helsingborg. Midroc har tecknat två nya hyresavtal, med Boston Scientific Nordic AB och Åklagarmyndigheten.

11 september 2017

Midroc satsar på energitjänster i Öresundsregionen

Teknikkonsulten Midroc Project Management startar upp konsultverksamhet i Öresundsregionen med fokus på energimarknaden.

08 september 2017

Humanas äldreboende i Gävle kammar hem det prestigefulla Svenska Ljuspriset med hjälp av Midroc Electro!

I veckan korades vinnaren av det prestigefyllda Svenska Ljuspriset och i år gick det till ett innovativt äldreboende i Gävle.

29 augusti 2017

Byggstart för Clarion Hotel SeaU Helsingborg

Idag var det byggstart för hotell- och kongressanläggningen Clarion Hotel SeaU Helsingborg. På plats var Petter Stordalen, på Nordic Choice Hotels, Magnus Skiöld, på Midroc, och Peter Danielsson, på Helsingborgs stad, för att tillsammans fylla en tidskapsel med föremål från nutiden.

28 augusti 2017

Midroc hyr ut kontorslokal i Scala till Sigma IT Consulting

Midroc Property Development har tecknat hyresavtal med Sigma IT Consulting i fastigheten Scala i Helsingborg.

10 juli 2017

Ny utbildning för programmerare inom fastighetsautomation

För att säkra tillförseln av programmerare väljer samhälls- och industriutvecklaren Midroc ett nytt grepp där deltagare på bara tolv veckor utbildas till programmerare. Direkt efter den skräddarsydda utbildningen erbjuds deltagarna en ny karriär hos Midroc.

01 juni 2017

Midroc bygger 219 nya bostäder till Väsbyhem

Väsbyhem har tecknat ett entreprenadavtal med Midroc avseende nybyggnad av flerbostadshus och parhus i Upplands Väsbys nya bostadsområde Eds Allé. Kontraktet omfattar 194 lägenheter, 25 parhus och ett par butikslokaler. Första spadtaget tas idag.

31 maj 2017

Midroc är nu det största elteknikföretaget i Göteborg!

Midroc utökar verksamheten i Göteborg genom att förvärva fyra elföretag i ett av landets mest expansiva områden. Satsningen är en del i Midroc Electros starka expansion i såväl Göteborg som landet i stort.

11 maj 2017

Midroc Miljöteknik tecknar nytt avtal med brittiska/tyska Cornelsen

I febuari tecknade Midroc Miljöteknik ett nytt avtal med det brittiska/tyska bolaget Cornelsen.