09 december 2021

Spännande varumärke gör nystart i Midrocs fastighet The Edge i Hyllie

Hyllie attraherar allt fler aktörer som vill sitta nära Öresundsbron i Malmö. Midroc Properties har tecknat ett hyresavtal med AVEVA Select Scandinavia (tidigare Wonderware Scandinavia) som valt att flytta sitt kontor till kontorsfastigheten The Edge efter årsskiftet.

- Vi hade tittat på lite olika alternativ som inte passade oss riktigt, men när vi kom till The Edge så sade det klick! Det geografiska läget är perfekt med närhet till tåg och buss, och för personalen är det lätt att ta sig hit och parkera både bil och cykel. I tillägg så är det enkelt och snabbt för internationella gäster att ta sig till och från Kastrup vilket underlättar för våra besökare.

- Byggnaden har en spännande formgivning med ljusa lokaler och fin utsikt, speciellt från den härliga takvåningen. The Edge har en helhet som passar våra behov väldigt bra. I tillägg till våra egna lokaler så finns det konferensrum i flera storlekar, en bra restaurang med möjligheter för lunch, interna event och kundevent och dessutom hela takterrassen där man kan sitta och arbeta, hålla mindre möten, ta en fika och även träffa kunder när vädret tillåter. Det verkar vara en skön stämning i huset och vi ser fram emot att flytta in, säger Helen Lindros, Marketing & Communications Manager, AVEVA Select Scandinavia.

Den strykjärnsformade kontorsfastigheten färdigställdes 2020 och har sedan dess lockat flera innovativa företag. Huset har hittills fyllts med bland andra hyresgästerna AddPro, Rejlers, Edge Kitchen, Hiab och Givaudan. AVEVA Select Scandinavia flyttar in på plan 4.

- Vi känner en enorm stolthet i att fler väljer vår unika fastighet The Edge. Vi välkomnar AVEVA till The Edge och ser fram emot att de flyttar in runt årsskiftet, säger Jonas Holmberg, Fastighetschef på Midroc Properties.

Om AVEVA Select Scandinavia (tidigare Wonderware Scandinavia)

AVEVA Select Scandinavia är exklusivt utvald AVEVA DBA distributör (doing business as), certifierad utbildnings- och serviceleverantör av AVEVAs industriella mjukvaruportfölj i Sverige, Norge och Danmark. Med ett tydligt uppdrag att erbjuda innovativa mjukvarulösningar gör AVEVA Select Scandinavia det möjligt för sina kunder att vara “best in class” inom smart industri, smart infrastruktur och smarta fastigheter. AVEVA Select omfattar hela 100+ lösningsportföljen med arvsvarumärken så som Wonderware och Plant SCADA till huvudvarumärket AVEVA.

Läs mer www.scandinavia.avevaselect.com

 

Om Midroc Properties i Hyllie

  • Utvecklat och förvaltar nu kontorsfastigheten The Edge som är på 10 våningar om totalt 7.600 kvm. Byggentreprenör: Peab. Arkitekt: Erik Giudice Architects.
  • Midroc har tidigare även utvecklat Malmömässan, kontorsfastigheten Hermod, bostadskvarteren Saga och Hyllie Corner samt ett parkeringshus i Hyllie.
  • Midroc utvecklar stadsutvecklingsprojektet The Embassy of Sharing i Hyllie, ett 55.000 kvm stort område med alltifrån kontor, hem, restauranger, startups till service. 

 

Kontakt

Helen Lindros, Marketing & Communication Manager, AVEVA Select Scandinavia, hlindros@scandinavia.avevaselect.com

Jonas Holmberg, Fastighetschef på Midroc Properties, Jonas.Holmberg@midroc.seOm Midroc Properties
Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stor­stockholmsområdet, Uppsala och huvudkontoret finns i Malmö. Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor och sysselsatte 4 400 medarbetare. Läs mer på midroc.se/properties. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma affärsidé men med nytt.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här