07 oktober 2020

Vi välkomnar en ny VD till Midroc Miljöteknik

Mauritz Roupé påbörjade sin anställning den 1:a oktober och kommer närmast från Hifab där han varit avdelningschef för anläggningsverksamheten i Stockholm.

Midroc Miljöteknik är specialiserade på marksanering, vattenrening och bergrumssanering, samt har gedigen erfarenhet från komplexa industri- och byggprojekt. Tidigare VD Erik Bäcklund med sin gedigna erfarenhet från branschen stannar kvar i bolaget och kommer fokusera sin tid till det pågående arbetet på Loudden, där han som arbetschef behåller huvudansvaret för projektet. Planerna för det tidigare industriområdet på Loudden i Stockholm är att omvandla den tidigare oljehamnen till ett område med attraktiva bostäder med utsikt över Stockholms inlopp. För att möjliggöra omvandlingen krävs omfattande rivningar och saneringar av såväl byggnader, mark och bergrum, det är ett komplext och komplicerat arbete som kommer att pågå under flera år.

 

Vid frågor, vänligen kontakta
Christer Wikström, styrelseordförande Midroc Miljöteknik

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här