02 juli 2020

Midroc Electro stärker sin verksamhet i Stockholm genom förvärv av CombiConsult

Midroc Electro förvärvar elteknikföretaget CombiConsult, med geografisk bas i Norrort i Stockholm.

- Vi vill öka vår tillväxt i Stockholm, därför är detta ett strategiskt viktigt förvärv, säger Mikael Vestlund, Vd Midroc Electro.

Enligt honom har CombiConsult en intressant mix av kunder, bland annat flera kunder inom fastighetsbranschen. Företaget drivs sedan 2005 av Micael Mattsson, sedan 2013 tillsammans med Pär Undin som Vd. Det har idag kring 45 anställda och en omsättning på 100 miljoner.

- Pär och jag kompletterar varandra bra och vi har båda alltid haft stort fokus på att utveckla vår verksamhet tillsammans med vår personal. Några av våra anställda har varit med oss ända sedan vi startade företaget vilket har skapat en stabil plattform att bygga vidare på, säger Micael Mattsson, delägare CombiConsult.

De ser sina medarbetares kompetens och ett stort eget kundsansvar som en nyckelfaktor till sin gynnsamma utveckling de senaste åren och är noga med att hela tiden utveckla den.

-Vi ser detta som en möjlighet för oss att ta oss till nästa nivå i utvecklingen och kunna stärka vår position ytterligare framledes. Det är viktigt för att på sikt utvecklas och som ägare ta ett aktivt ansvar för medarbetarnas anställning i framtiden, säger Pär Undin, delägare och Vd CombiConsult.

Sammantaget är det ett förhållningssätt som passar väldigt väl in i Midroc Electros kultur.

- Vi arbetar aktivt med att mer och mer fokusera på vår kompetens, som blir alltmer viktig i dag med allt fler komplexa och stora projekt. Jag ser fram mot att lära känna alla medarbetare på CombiConsult, som jag ser besitter en hög kompetens inom flera viktiga teknikområden, säger Hans Terland, Regionchef på Midroc Electro.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Vestlund, Vd Midroc Electro AB
Tel: +46 (0)70 180 11 70

Pär Undin, Vd CombiConsult
Tel: +46 (0)72 049 63 88

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här