11 februari 2020

Midroc deltar på Underhållsmässan!

Den 10–13 mars anordnas Europas största branschmässa inom drift och underhåll - Underhållsmässan i Göteborg. För tredje gången i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och anordnar under veckan flertalet case-presentationer och föredrag, både på mässans scener och nytt för i år – på egen Midroc-scen!

Underhållsmässan anordnas vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg och över 12 000 personer besökte mässan 2018. För tredje året i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och samlar med det kompetens inom asset management, kraft, mekanik, ytbehandling, HSE-Q, lyftdon och energilagring inom den 195 kvadratmeter stora montern. På vår egen scen i vår monter och på mässans scener kommer våra specialister tillsammans med samarbetspartners och kunder att anordna flertalet föredrag och case-presentationer, panelsamtal och lösningsdemonstrationer.

Vi kommer till exempel att dela med oss av våra erfarenheter från rekordstora revisionstopp i krävande miljöer och bästa sättet att få kontroll på dina trycksatta anordningar. Hur integrationen mellan ett fastighetssystem och system för elbilsladdning möjliggör helt nya driftsmöjligheter och vilka nyheter inom BAS P/U du behöver hålla koll på.

- Underhållsmässan är en viktig arena för oss när det kommer till att knyta kontakter med våra befintliga och nya kunder. Vi på Midroc har en unik position då vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar för industrin och jag ser fram emot att vi ska få dela med oss av våra erfarenheter och vår breda kunskap under de föredrag vi anordnar på mässan. I vår monter finns våra kunniga medarbetare på plats och jag är övertygad om att veckan kommer att bjuda på många givande samtal, säger Björn Wigström, VD på Midroc Contracting.

Som en av Sveriges största och mest kompletta leverantörer av industriellt underhåll gör Midrocs unika bredd att vi kan ta oss an komplexa projekt och fungera som långsiktig helhetspartner. På plats hela veckan för att diskutera just era utmaningar finns specialister från Midroc Alucrom, Midroc Automation, Midroc Electo, Midroc Mechanical, Midroc Project Management och Midroc Rodoverken. Varmt välkommen att besöka oss i monter C03:20! 

Klicka här för att säkra din kostnadsfria entrébiljett redan idag!

Håll dig uppdaterad på midroc.se/underhall, där vi löpande uppdaterar vårt program med föreläsningar och case-presenationer.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här