01 september 2020

Kävlinge Stationsstaden

Alldeles bredvid stationen i Kävlinge växer en ny, modern stadsdel fram. I Stationsstaden samsas bostäder, butiker och service för att skapa en trygg och levande miljö. Här kommer ca 3200 av Kävlinge kommuns invånare att flytta in i 1300 bostäder. Hub Park och Midroc inleder med detta ett spännande partnerskap i Kävlinges nya stadsdel.

- Vi tror på utvecklingen i Kävlinge och ser det här som starten även på framtida samarbeten med både Midroc och Kävlinge kommun, säger Tomas Strandberg, VD Hub Park.

Det nyetablerade samarbetet resulterar i nästan 500 p-platser som kommer att ge parkeringsmöjligheter för boende i området och besökare till både det nya medborgarhuset och badhuset. Byggstarten förväntas till första kvartalet 2021 och inflyttning kan ske innan sommaren 2022.

- Vi vill vara med och utveckla morgondagens samhälle, där människor kan bo, leva och trivas. För att lyckas med det behövs goda samarbeten och gemensamma ambitioner som utvecklingen av Stationsstaden i Kävlinge är ett bra exempel på, säger Magnus Norén, Affärschef Markutveckling Midroc Properties. 

Kontakt
Hub Park: Tomas Strandberg, 0704-341907
Midroc: Magnus Norén, 010-470 74 44

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här