09 juli 2019

Midroc Project Management satsar i Örebro!

Sedan 2008 har Midroc Project Management drivit projekt i Örebroregionen, nu utvidgar konsultbolaget sin verksamhet och kan tillsammans med systerbolaget Midroc Electro erbjuda fler lösningar till kunderna i regionen.

- Vi ser stor potential nu när Örebroregionen växer, vi vill gärna vara med och bidra till den positiva utvecklingen som vi ser i området, säger Marcus Pirsko, enhetschef Midroc Project Management.

Midroc Project Management (MPM) utvecklar och leder konsultuppdrag inom energi, industri, samhällsbyggnad.

- I över tio år har MPM drivit projekt i området kring Örebro men vi har inte haft ett eget permanent kontor. Nu ser vi stora möjligheter med att etablera oss på orten och vi har fått chansen att till en början dela kontor med vårt systerbolag Midroc Electro som länge har varit etablerade här, säger Marcus.

Ingrid Bogren är senior projektledare på MPM och har under flera år arbetat åt kunder i regionen.

- Att vi nu etablerar oss mer lokalt i Örebro innebär att vi kommer kunna erbjuda våra tjänster och kunskaper i fler projekt, våra kunder har efterfrågat vår kompetens här, säger hon.

I och med expansionen kommer MPM behöva rekrytera ett flertal nya medarbetare.

- Det innebär en stor möjlighet för de nya personer vi ska rekrytera. De kommer kunna påverka utvecklingen av vår etablering här i Örebro och få vara med och bygga upp verksamheten, samtidigt som vi utvecklar spännande projekt, avslutar Marcus.

För mer information, kontakta:

Marcus Pirsko, enhetsschef Midroc Project Management via marcus.pirsko@midroc.se

Är du intresserad av att växa med oss?

Projektingenjör sökes till Örebro!

Erfaren projektledare inom industri och energi sökes till Örebro!

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här