19 november 2018

Våningen & Villan blir ny hyresgäst i Trelleborg

Mäklarföretaget Våningen & Villan har tecknat hyresavtal med Midroc avseende ett nytt mäklarkontor på entréplan i nybyggda kvarteret Bävern i centrala Trelleborg.

På ett av Trelleborgs bästa lägen, nära shopping, caféer och kommunikationer, växer Midrocs nya bostadskvarter fram. På entréplan till flerbostadshusen finns ett par butikslokaler, och det är i en av dem som Våningen & Villan, trefaldigt Di-gasellföretag, kommer att etablera sitt nya mäklarkontor. Fastigheten erhöll i förra veckan Trelleborgs kommuns Samhällsbyggnadspris.

- Vi har letat efter en ny lokal i centrala Trelleborg under en period. Vi är måna om att våra lokaler ska vara centralt belägna och spegla vårt varumärke. De ska utstråla modernitet och seriositet, och det tycker vi att den här fastigheten gör, säger Johan Linde, vd på Våningen & Villan.

Flerbostadshusen är under uppförande och kommer att stå klara för inflyttning efter årsskiftet.

- Vi välkomnar Våningen & Villan som nya hyresgäster till Midrocs nybyggnadsprojekt, säger Anders Koch, affärschef i Midroc. För oss på Midroc är det viktigt att vi alltid bidrar till en positiv utveckling där vi är verksamma, och vi har goda erfarenheter av att skapa verksamhetslokaler i bottenvåningar, vilka kan bidra till mer liv och rörelse i närområdet.

Fakta om kvarteret Bävern

Midroc har utvecklat Brf Stadsparkshusen, två flerbostadshus med 38 bostadsrätter samt två lokaler
Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök, 59-92 kvadratmeter stora
Byggstart: 2017
Inflyttning: årsskiftet 2018-2019
Fastighetsutvecklare: Midroc
Arkitekt: Arkitektlaget
Alsingevallen har utvecklat ytterligare ett flerbostadshus med totalt 20 hyreslägenheter i kvarteret Bävern

 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här