23 oktober 2018

Ny hyresgäst till World Trade Center Propellergatan

Midroc har tecknat hyresavtal med Implement Consulting Group avseende ett kontor i World Trade Center Propellergatan. Fastigheten är under uppbyggnad och förväntas stå färdig i augusti 2019.

I World Trade Center Propellergatan, som är Midrocs tredje World Trade Center-kontor i Malmö, fortsätter uthyrningen av lokalerna. Implement Consulting Group har tecknat avtal för en rymlig kontorslokal med balkong mot Öresund.

- Västra Hamnen är navet i det nya, växande Malmö där invånare både kan bo, arbeta och ha tillgång till ett brett serviceutbud. Därför känns det helt rätt för oss att flytta till vårt nya kontor, som kommer bli en bra bas där vi får utrymme att växa från dagens 30-tal konsulter till det dubbla. Från kontoret har vi dessutom utsikt över Malmö, Öresund och de gröna fälten på Ribersborgsfältet, detta bidrar till en stimulerande arbetsmiljö, säger Ulrik Salde, konsult på Implement Consulting Group.

Utöver det attraktiva området erbjuder Västra Hamnen även flera goda möjligheter för att hålla sig aktiv genom grönområden intill fastigheten samt idrottscenter och närliggande crossfitanläggning. I fastigheten byggs även en sportdepå med dusch- och omklädningsrum samt cykelgarage. För Implement Consulting Group bidrog dessa aspekter till valet av Västra Hamnen, eftersom företaget och dess medarbetare sätter stort värde på att enkelt kunna hålla sig i form under och efter arbetstid.

- Det är alltid hög energinivå på vårt kontor som är lika mycket en hub och inspirationskälla för våra medarbetare som för våra kunder. Vi ser fram emot att med vårt nya kontor i större utsträckning kunna realisera några av de unika koncept för facilitering och projektarbete som vi har utvecklat, säger Carl-Johan Herslow, konsult på Implement Consulting Group.

Midroc samarbetar tillsammans med Croisette Real Estate Partners för att hyra ut återstående lokaler i fastigheten där man ser en ökad efterfrågan i takt med att huset börjar ta form.

- Vi ser ljust på uthyrningen då intresset för de återstående lokalerna har ökat. Byggnadens konturer börjar växa fram och man kan se det fantastiska läget och utsikten över Öresund vid besök på plats. Vi har förhoppningar att ytterligare hyresavtal skall vara klara innan årsskiftet, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Fakta om WTC Propellergatan

• World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg hjälper företag att växa hållbart och människor att utvecklas genom att erbjuda nätverk och kompetens inom handel, tillväxt, ledarskap och finansiering i inspirerande och flexibla arbets- och mötesplatser med hög service.
• World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg ingår i ett internationellt nätverk med 318 World Trade Centers i 88 länder.
• WTC Propellergatan blir det tredje kontoret som byggs i Västra Hamnen i Malmö. Det uppförs i sju plan, med en uthyrningsbar yta på totalt 3 600 kvadratmeter.
• Övriga hyresgäster som valt WTC Propellergatan är Croisette Real Estate Partner, Escandi och Graffiti Café.

Mer information: WTC Propellergatan

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här