15 november 2018

Midroc utses till Karriärföretag – för sjätte året i rad!

Karriärföretagen utser varje år 100 svenska företag som är mest attraktiva att göra karriär på. För sjätte året i rad utnämns Midroc till ett av dessa!

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Samtliga företag och organisationer i Sverige har möjlighet att utses till Karriärföretag. Dock måste ett par grundkriterier uppfyllas: minst 250 anställda och/eller 250 miljoner i omsättning, att personalchef finns i organisationen och att organisationen rekryterar nya medarbetare.

Samtliga företag bedöms sedan av en expertpanel.

Karriärföretag 2019!

 

När Midroc utnämns till ett av Karriärföretagen för 2019 är det för sjätte året i rad och för en vecka sen stod det klart att Midroc klättrar och kniper andraplatsen på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

- För oss är det oerhört glädjande att bli ett av Karriärföretagen för 2019. Vi fokuserar mycket på att bygga en genuin och samarbetsorienterad företagskultur och vi ser de här utnämningarna som ett bevis på att vi jobbar i rätt riktning, säger Moa Wennström, HR Manager på Midroc.

Juryn som bedömer arbetsgivarna består av experter inom HR, rekrytering, marknadsföring och karriärrådgivning. Juryn bedömer bland annat arbetsgivarnas karriärinformation på webben, om arbetsgivarna genomför aktiviteter som riktas mot studenter och unga yrkesverksamma, samt om de rankas högt i andra undersökningar gällande karriärmöjligheter, medarbetarnas nöjdhet och employer branding-aktiviteter.

Se hela listan här.

För mer information, kontakta:

Moa Wennström HR Manager 

moa.wennstrom@midroc.se

Mer information om Karriärföretagen:

https://karriarforetagen.se/om-oss/ 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här