28 november 2018

Midroc Electro i Sundsvall satsar inom instrument

Midroc Electro, en del av Midroc Europe, har kontor på över 50 platser i Sverige. Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag och har verksamhet inom flera olika områden, bland annat elinstallationer, hissar, fastighetsautomation och industriservice.

Midroc Electro i Sundsvall vill nu bredda erbjudandet till sina kunder och även erbjuda tjänster inom instrument.

- Vi har märkt ett intresse från flera av våra nuvarande kunder att använda våra tjänster i en bredare utsträckning än vad vi kan erbjuda idag. Därför satsar vi nu på en ny gren här i Sundsvall så att vi kan bli en komplett partner åt våra kunder, säger Mattias Strand, avdelningschef Midroc Electro i Sundsvall.

 

För att komplettera erbjudandet och utveckla avdelningen i Sundsvall behövs nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och bygga upp det nya verksamhetsområdet.

- Hos oss finns stora möjligheter för den som drivs av att vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi behöver flera medarbetare som har erfarenhet av instrument och pneumatik, men också juniora personer som kanske är elektriker eller VVS-tekniker idag och som vill pröva något nytt, säger Mattias.

Rekryteringen pågår för fullt och under nästa år hoppas Midroc att avdelningen ska kunna erbjuda tjänster även inom instrument.

Är du intresserad av att utveckla verksamheten i Sundsvall? Klicka här för att komma till rekryteringsannonsen.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här