08 februari 2018

Midroc bjuder in till seminarier på Underhållsmässan

Den 13–16 mars anordnas Europas största branschmässa inom drift och underhåll - Underhållsmässan i Göteborg. Omkring 300 företag ställer ut och till mässan väntas fler än 10 000 besökare från en rad olika branscher.

Midroc finns för tredje gången i rad på plats med en gemensam monter på 195 kvm. Dessutom anordnas flertalet case-presentationer och seminarier.

Midroc har en unik bredd som industriutvecklare när det gäller svensk industri och underhåll och erbjuder fler discipliner inom industriellt underhåll än någon annan. På mässan kommer ämnen som bland annat internet of things, underhållsstrategier, HSE-Q och multidisciplinära projekt behandlas på seminarier och case-presentationer på mässans stora scen.

Midrocs sju industribolag deltar på mässan, det vill säga Alucrom, Metalock Engineering, Midroc Automation, Midroc Electro, Midroc Project Management, Midroc Rodoverken och Midroc Ställningar.

- Underhållsmässan är en viktig arena för oss. Vi ser det som ett bra tillfälle att träffa både befintliga och potentiella kunder och även potentiella medarbetare. I vår monter kan besökarna träffa medarbetare från alla våra industribolag och vi kan diskutera både enskilda lösningar och samordnade helhetslösningar. Dessutom hoppas vi att många vill besöka våra seminarier där vi under två dagar bjuder på inspiration och kunskap, säger Marina Vangstad, projektledare på Midroc.

 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här