06 december 2017

Midroc ett av Karriärföretagen - för femte året i rad!

När Karriärföretagen sammanställer listan för Sveriges mest attraktiva Karriärföretag är Midroc ett av de utvalda företagen.

Alla organisationer och företag i Sverige har möjlighet att bli utsett till ett Karriärföretag. För att utses till ett av de mest attraktiva Karriärföretagen krävs det att man uppfyller ett antal grundkriterier i Karriärföretagens urvalsprocess. Företagen granskas sedan av en expertpanel och en jury. 

- Vi är så glada och stolta för utnämningen till ett av Sveriges Karriärföretag för 2018. Extra roligt är att allt arbete vi gör för att skapa en hållbar och genuin företagskultur också verkar synas och uppmärksammas utanför vår egen organisation, säger Moa Wennström, HR-chef på Midroc. 

Urvalsprocessen är till för att säkerställa att de nominerade företagen bedriver ett gediget arbete med Employer Branding. De kriterier som företagen bedöms utifrån innefattar bland annat vilka karriärmöjligheter som erbjuds medarbetarna, hur företagets tillväxt ser ut samt hur företaget arbetar för att främja jämställdhet och mångfald. De företag som klarat samtliga kriterier går sen vidare och nomineras till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

- Vi är väldigt nöjda att se att kvaliteten på hur man bedriver sitt Employer Branding-arbete har ökat hos många företag och organisationer under de senaste åren. Därmed har även konkurrensen ökat markant för att få en plats bland de bästa, säger Patrik Wigton som är Styrelseordförande på Karriärföretagen. 

Vill du veta mer?

Kontakta Moa Wennström
HR-chef Midroc Europe
E-post: moa.wennstrom@midroc.se
Telefon: +46 10 470 70 30

Här kan du se hela listan.

 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här