12 januari 2016

Ny storsatsning på Underhållsmässan 8-11 mars

Midroc ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg, norra Europas största mässa inom drift och underhåll. Vi bjuder samtidigt in till en rad seminarier. Hämta ditt kostnadsfria entrékort här.

Midroc ställer ut med en av de största montrarna och vi bjuder också in dig till ett smörgåsbord av seminarier, där vi kan ha en dialog och dela kunskap i ett mindre forum. Kom och prata med oss om till exempel arbetsmiljö, riskanalyser, säkerhetstänk, miljöpåverkan eller långsiktigt partnerskap. Anmäl dig till seminarierna här

Midroc kan erbjuda fler discipliner inom industriellt underhåll än någon annan. Från det lilla till det stora. Vi har lång erfarenhet av olika miljöer och branscher och vi finns över hela landet.

På Midroc drivs vi av utmaningar och vi är övertygade om att det är tillsammans som vi klarar dem bäst. Hoppas vi ses på mässan.

Beställ ditt entrékort här

 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här