01 januari 2016

Ny affärsområdeschef för Midroc Project Management

Sara Davidsson tillträdde den 1 december som ny affärsområdeschef för Energi/Industri Väst på Midroc Project Management. Hon kommer att leda utvecklingen av konsultverksamheten i Göteborg.

Sara Davidsson började på Midroc 2006 och kommer närmast från roller som chef för enheten Verksamhetsutveckling samt miljö- och kvalitetschef på Midroc Project Management. 

– Jag är glad och stolt över att nu få leda verksamheten och fortsätta bygga det team av engagerade och drivna medarbetare som vi har på Göteborgskontoret. Vi ska växa ytterligare och min målsättning är att vi tillsammans ska stärka Midrocs varumärke med nöjda kunder och medarbetare, säger Sara Davidsson affärsområdeschef i Göteborg.

– Sara har redan visat prov på den kapacitet hon besitter så jag är väldigt glad att Sara tar sig an detta uppdrag i Göteborg. Hon kommer att göra ett bra jobb med att fortsätta bygga förtroenden hos våra medarbetare, kunder och partners, säger Stefan Kronman VD på Midroc Project Management.   

För mer information, vänligen kontakta:

Sara Davidsson
Affärsområdeschef Energi/Industri Väst, Midroc Project Management
 +46 (0)10 470 71 44 eller via e-post.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här