21 juli 2016

Midroc hyr ut till Möller & Partners

Midroc har tecknat ett hyresavtal med Möller & Partners. Avtalet omfattar en kontorslokal på drygt 400 kvadratmeter på Engelbrektsplan 2 i Stockholm. Det innebär att Midroc nu har hyrt ut samtliga ytor i kontorsfastigheterna belägna längs Birger Jarlsgatan och vid Humlegården.

- Midrocs kontorsfastigheter i centrala Stockholm omfattar 12 000 kvadratmeter, säger Peter Syrén, vice vd i Midroc Properties. Uthyrningen till Möller & Partners visar att Midrocs kontorsfastigheter i city är högattraktiva. De har ett fantastiskt läge med en kombination av pulsen vid Stureplan och lugnet vid Humlegården.

- Möller & Partners har vuxit med nya affärsområden och fler anställda. Vi är därför väldigt glada över att kunna flytta in i ett mycket fint kontor som är väl anpassat till våra expansionsplaner samt motsvarar våra höga kvalitetskrav, säger Henrik Jussi-Pekka, vd i Möller & Partners.


Fakta

• Midroc har tecknat hyresavtal med Möller & Partners avseende en kontorslokal på drygt 400 kvadratmeter i fastigheten Landbyska verket i Stockholm.

• Inflyttning sker 1 juli 2016.

• Möller & Partners grundades år 2000 och är verksamt inom ägande, utveckling och förvaltning av såväl bostäder som kommersiella fastigheter i Sverige. Bolagsgruppen äger och förvaltar ett fastighetsbestånd till ett värde om ca 17 miljarder kronor.

För ytterligare information, kontakta:

Peter Syrén
Vice vd i Midroc Properties
tfn 010-470 74 06

Henrik Jussi-Pekka
VD i Möller & Partners
tfn 070-607 86 30

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här