08 januari 2016

HR-manager på Midroc nominerad till Employer Brandingpris

Moa Wennström, HR-manager på Midroc är en av de nominerade till priset Årets Employer Brandingperson. Utmärkelsen delas ut till den starkast lysande stjärnan i branschen av Employer Brandingföretaget Universum. Moa Wennström uppmärksammas för sin del i Midrocs Employer Branding­arbete, där lagarbetet ligger i fokus.

– Att ha glada och drivna medarbetare som är stolta över Midroc är grundläggande. Det är den främsta beståndsdelen i ett framgångsrikt Employer Branding­arbete. Alla ska också veta vilka värderingar Midroc står för. Därför är medarbetarskapsdagarna lika viktiga som ledarskapsutbildningarna. Vi är inte en hierarkisk organisation, istället har vi korta beslutsvägar. Möjlighet att påverka finns för alla våra medarbetare eftersom vi ser att utveckling sker bäst genom lagarbete och engagemang, kommenterar Moa Wennström.

Hela Universums intervju med Moa om nomineringen kan läsas här

Vinnaren presenteras på galan Talent Excellence Awards, hösten 2016. 

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här