11 februari 2015

Ny anläggning i full drift

Midroc Alucrom etablerar en ny fordonslackering i stadsdelen Kirseberg i Malmö. Produktionen startades den 2 januari 2015 och anläggningen är nu i full drift.

Den nya produktionsanläggningen är anpassad för lackering av tunga fordon såsom bussar, entreprenadmaskiner, lastbilar och maskintrailers, samt spårbundna fordon såsom tågvagnar och lok.

– Vi har nu tre specialanpassade anläggningar i Sverige som är helt anpassade för lackering av tunga fordon och diverse kringtjänster såsom plastreparationer, plåtrikningar etc. Dessa anläggningar är strategiskt placerade i landets tre största städer: Stockholm, Göteborg och numera också i Malmö. Dessutom har vi en liknande etablering i Motala genom vårt systerbolag MPA-Alucrom AB, säger Bengt Stewall marknadschef på Alucrom AB.

Totalt har Midroc Alucrom AB 19 anläggningar i Sverige & Polen, alla med certifierade verksamhetssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Utöver det är Midroc Alucrom AB också utförandecertifierade enligt EN 1090-1.

– Fordonslackering är ett bra komplement till vår kärnverksamhet som är blästring och rostskyddsmålning av tyngre stålkonstruktioner, avslutar Bengt.

För mer information, vänligen kontakta

Bengt Stewall
Marknadschef Midroc Alucrom AB
bengt.stewall@midroc.se
010-4707307

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här