09 februari 2015

Midroc utses till Karriärföretag för andra året i rad

Jobtip utser varje år de 100 mest spännande företagen att göra karriär på i Sverige. Midroc är, för andra året i rad, ett av dessa utvalda Karriärföretag.

Tusentals nominerade företag utvärderas bland annat utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internt och externt employer brand och internationell räckvidd.

Juryns motivering för Midrocs utmärkelse lyder:

"I sin strävan att premiera jämställdhet, interna utbildningar och trivsel på arbetsplatsen, har Midroc etablerat sig som en attraktiv arbetsgivare. Med Midrocs lyckade traineeprogram får ambitiösa individer möjlighet till anställning och däri en fortsatt karriär inom företaget. Som följd av Midrocs individanpassade arbetssätt, ges medarbetarna stor frihet att utvecklas inom koncernens olika funktioner. Dessa kvalitativa drag gör att Midroc utses till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2015."

– Vi är verkligen stolta över att vara ett Karriärföretag. För oss är varje projekt en utmaning som vi tar oss an tillsammans och det gäller också arbetet med vår företagskultur. Saker som eget ansvar och möjlighet att påverka är inte bara ord för oss, tillsammans skapar vi det Midroc vi är så stolta över, kommenterar Marina Vangstad, kommunikationschef Midroc Europe.

Läs mer på karriarforetagen.se

Se lediga jobb inom Midroc

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här