08 oktober 2014

Midroc Project Management satsar på elkraft i Stockholmsregionen

Nu förstärker Midroc Project Management den nuvarande verksamheten och satsar på elkraft i Stockholmsregionen.

– Våra kunder efterfrågar elkrafttekniska konsulttjänster och vi inleder nu vår satsning inom elkraft, säger Johan Linterius som har rekryterats till Midroc för att bygga upp kompetensen inom området.

Johan har lång branscherfarenhet och har bl.a. tidigare varit med och byggt upp en elkraftsavdelning.  Nu letar han efter fler elkraftingenjörer bl.a. inom projektledning, projektering, konstruktion och drifttagningsledare som vill vara med att bygga upp och utveckla en ny elkraftsenhet på Midroc Project Management. 

– Marknaden växer i regionen och vi kommer att kunna erbjuda rätt personer spännande projekt. Vi har ambitionen till kraftig tillväxt och behöver nu förstärka kompetensen med fler medarbetare.

En förutsättning för att lyckas med denna satsning är att ha ramavtal med de större bolagen. Det har Midroc.
– Vi har ramavtal med Svenska Kraftnät, Vattenfall, Fortum och E.ON vilket gör att vi har möjlighet att få vara med i de stora investeringsprojekten som nätbolagen har framöver i regionen. Vi kommer även att erbjuda elkraftstjänster mot produktion, leverantörer och industrin, fortsätter Johan.

Kompetensen finns redan på Midroc Project Management. I Göteborg har man sedan flera år tillbaka byggt upp en elkraftsenhet som idag består av 11 konsulter. 
– På västkusten är vi redan etablerade inom området och nu gör vi en stor satsning även här på östsidan.

Vill du veta mer om vår nya satsning på elkraft i Stockholm, hör av dig till Johan Linterius, telefon 070-313 78 98

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här