13 januari 2014

Midroc ett av de 100 bästa Karriärföretagen 2014

Dagens Industri utser årligen de 100 mest spännande företagen att göra karriär på i Sverige. I år är Midroc med på listan.

Inledningsvis nomineras 300 företag utifrån vilka de 100 mest spännande arbetsgivarna väljs utifrån en rad kriterier. Så här skriver DI om de utvalda Karriärföretagen:

"Även om våra specifika kriterier för Karriärföretagen varierar är vårt primära syfte alltid att hitta bolag som kan erbjuda sina medarbetare något unikt. Vi letar inte nödvändigtvis efter företagen som lägger ner störst resurser på sitt Employer Brand utan vi vill hitta företag som endera har unika aktiviteter eller en uppsättning aktiviteter som ger en unik helhet som främjar medarbetarnas möjligheter till att göra karriär."

På Midroc tror vi på att göra saker tillsammans, det gäller även när det kommer till karriärmöjligheter och den egna utvecklingen. I ett öppet klimat växer idéer fram och nya lösningar tar form, och när kollegor, kunder och samarbetspartners samarbetar blir möjligheterna så mycket fler. Vi är glada och stolta över utmärkelsen, och ser det som en utmaning att bli ännu bättre.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här