20 mars 2014

Midroc besöker Morogoregionen i Tanzania

Tillsammans med SolarWave engagerar Midroc sig i Good Water Project, ett projekt som tillhandahåller tre vattenreningsanläggningar i Tanzania. Anläggningarna drivs av SolarWaves solcellsteknologi och renar upp till 4 miljoner liter vatten per år. Det innebär att vi genom projektet hjälper tusentals människor med tillgång till rent dricksvatten.

En film om projektet gör att vi alla nu kan följa med till Morogororegionen i Tanzania. Marina Vangstad, kommunikationschef på Midroc, har tillsammans med en filmreporter besökt vattenreningsanläggningarna.

– I Good Water Project är vi inte bara ett av flera företag som bidrar. Det är vårt projekt och vi kan känna att det är just vi som gör skillnaden. Våra anläggningar gör att tusentals människor slipper en daglig kamp för att få tag på rent vatten. Nu ska vi stå för drift och underhåll under två år framåt, säger Marina Vangstad.

Se filmen om Good Water Project här

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här