29 januari 2013

Midroc sponsrar rallylag

Inför säsongen 2013 går Midroc in som sponsor till rallylaget Jennie-Lee Racing.

Midroc senaste samarbete är med Jenny-Lee Racing, ett rallylag där Ida Hegge, konsult inom Hälsa, Miljö och Säkerhet på Midroc Project Management sitter som kartläsare. Laget, som förutom Ida också består av förare Jennie-Lee Hermansson förbereder sig just nu inför 2013 års rally-SM.

Vi vill gärna stödja interna Midroc-ambassadörer som står för Midrocs värderingar och som lever varumärket Midroc även på sin fritid. Medarbetare som Ida som även utanför jobbet har ett engagemang och satsar för att bli bäst i sin klass. Både i rallysport och i Midrocs branscher lever vi i en mansdominerad värld och det är viktigt att synliggöra kvinnors förmåga att konkurrera på lika villkor. Med kvinnliga förebilder kan fler kvinnor se möjligheten att kunna välja jobb eller idrott utifrån sina egna intressen och oavsett könsstrukturer – så klart vill vi på Midroc vara en del av deras satsning!

Tillsammans har de satt upp ett högt mål för säsongen, SM-medalj. Första deltävlingen avgörs i Sandviken den 2 februari. Teamet hälsar att alla är hjärtligt välkomna att besöka dem i deras tält på Göranssons arena, som är samlingspunkt för tävlingen.

Mer om Jennie-Lee Racing hittar här.

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här