18 september 2013

Midroc hyr ut tidigare banklokaler till Futurniture

Midroc har tecknat ett fyraårigt hyresavtal med Futurniture.

Avtalet omfattar kontorslokaler, som tidigare utgjort banklokaler, i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Futurniture är en kommunikationsbyrå med 30 anställda, verksamma i Stockholm.

- Futurniture är en av flera nya kontorshyresgäster vi tecknat avtal med nyligen, berättar Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate. Vi har nu fyllt det ena huset och i det andra återstår endast två mindre lokaler. Det exceptionellt goda läget mellan Operan och Utrikesdepartementet lockar tillsammans med de nyrenoverade och effektiva lokalerna som motsvarar dagens krav på en attraktiv arbetsmiljö.

- För oss har det alltid varit viktigt med högt i tak. Möjligheten att skita i bankvalven avgjorde saken, säger Dan Grettve, en av grundarna av Futurniture.

Utöver Futurniture har Midroc nyligen tecknat avtal med People Management Group som hyr ca 350 kvadratmeter kontor och Scholz & Friends Sthlm som hyr ca 300 kvadratmeter. Fastighetens totala uthyrningsbara yta är ca 7 200 kvm. Bland fastighetens hyresgäster kan nämnas Boston Consulting Group, Handelsbanken, Bizkit, Green Hill och restaurang Naglo.

För mer information, vänligen kontakta:

Jesper Annerstedt, affärschef Midroc Real Estate AB, 010-470 74 94, 070-445 35 38

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här