24 april 2013

Midroc hyr ut showroom och kontor till Scanditoy

Midroc har tecknat ett femårigt hyresavtal med Scanditoy. Avtalet omfattar drygt 1 000 kvadratmeter lokaler i Midrocs fastighet World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö. Företaget kommer att flytta huvudkontor och showroom till den nya etableringen.

- Vi har anpassat lokalerna i fastigheten till Scanditoys specifika behov för att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö, berättar Peter Syrén, vd i Midroc Real Estate. Utsikten över Öresundsbron, havet och Ribersborg blir en extra bonus.

- Vi ser fram emot att flytta in vid månadsskiftet. Det blir en nystart med gott om plats för våra leksaker. En extra bonus är närheten till havet som bjuder på härliga lunchpromenader, säger Marie Schelin, marknadschef på Scanditoy.

Ytterligare hyresgäster i World Trade Center Skeppsgatan är bl a Region Skåne, 3, Kia Motors och Enfo.

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Syrén, vd Midroc Real Estate AB, 010-470 74 06, 070-387 08 00

Marie Schelin, marknadschef Scanditoy AB, 0479-192 69

Om Scanditoy:

Scanditoy är en av Nordens ledande distributörer av leksaker. Bolaget startades 1960, men historien sträcker sig ända tillbaka till 1884 då företaget BRIO grundades.

Läs mer på www.scanditoy.se

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här