17 februari 2012

Vi välkomnar Metalock Hofors AB

Som ett led i strategin att kunna leverera totalåtaganden till industrin har Midroc Electro förvärvat Metalock Hofors AB. Verksamheten har 25 anställda och är etablerad i Hofors, Gästrikland.

Företaget har en stark etablering i Hofors och dessutom bra renommé på marknaden. Verksamheten består av industriellt underhåll, montage och reparationer. Företaget servar bland annat stålindustrin, pappersindustrin och kraftindustrin. Verksamheten kommer att integreras med Midroc Electros avdelning Bemab, som i huvudsak utför montage, service och underhåll av lyftdon, pumpar och industriportar.

- Förvärvet stärker vår möjlighet att genomföra totalåtaganden till industrin och ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda marknaden den helhet och enkelhet som kunderna efterfrågar, säger Mats Axelsson, divisionschef.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mats Axelsson
Divisionschef Nord
010-470 7270

Jan Wallin
Avdelningschef Hofors
010-470 7647

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här