07 september 2012

Protector Försäkring växer och utökar sitt kontor!

Midroc har tecknat ett nytt, utökat hyresavtal med Protector Försäkring avseende kontor i Tändstickspalatset i Stockholm. Protector hyr ca 150 kvadratmeter sedan 1 september 2012.

- I Tändstickspalatset kan vi erbjuda både mindre lokaler i kontorshotell och större kontor. Det kan våra kunder dra nytta av allt eftersom de växer och får större lokalbehov, säger Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate.

- Vi har valt Tändstickspalatset för det centrala läget, de trevliga lokalerna och den vackra fastigheten som gör att kontoret lämpar sig väl för representation, säger Hans Didring, Sverigechef för Protector Försäkring.

Fastigheten Spektern 8, kallad Tändstickspalatset, är belägen på Västra Trädgårdsgatan 15. Kontorsbyggnaden har anpassats för ett modernt arbetssätt och erbjuder service i form av konferenslokaler, kontorsnära tjänster via en gemensam reception samt en motionsanläggning. Byggnadens totala yta är 7 600 kvadratmeter.

För mer information, vänligen kontakta:

Jesper Annerstedt, affärschef Midroc Real Estate AB, 010-470 74 94, 0704-45 35 38

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här