12 mars 2012

Midroc förstärker med ytterligare en ny affärschef

Midroc Property Development rekryterar Mikael Strand som affärschef för projektutveckling av kommersiella lokaler i Malmö-Lundområdet. Rekryteringen är ett led i den expansion företaget genomgår.

Mikael Strand kommer närmast från Fojab arkitekter där han ansvarat för marknadsfrågorna. Mikael har också ett långt förflutet inom Vasakronan som affärs- och marknadsområdeschef.

- Vi utvecklar just nu stora projekt i Malmö och Lund, säger Magnus Skiöld, vd i Midroc Property Development. Ett nytt hotell i Lund, Park Inn by Radisson, får byggstart under våren. Projektet blir startskottet för utvecklingen av området som också kommer att inrymma World Trade Center. Utbyggnaden omfattar totalt ca 28 000 kvm kontor, företagsbostäder och hotell.

- Utvecklingen i Västra Hamnen i Malmö fortsätter också. Vi har 12 000 kvm byggrätter för lokaler klara för utveckling och ytterligare 6 000 kvm i Hyllie, berättar Magnus Skiöld. Därutöver har vi en stor stock med kommande byggrätter i regionen som vi arbetar med i tidiga skeden.

I somras rekryterades även Anders Sevegran som affärschef i Helsingborg och under våren kommer ytterligare en affärschef att rekryteras med placering i Malmö.

Ytterligare information:

Magnus Skiöld, vd, Midroc Property Development AB, 010-470 74 05

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här