24 augusti 2012

Midroc hyr ut till Bizkit!

Midroc har tecknat ett hyresavtal med Bizkit AB. Avtalet omfattar 808 kvadratmeter i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Avtalet är femårigt och inflyttning sker 1 januari 2013.

- Det här är en av de första större uthyrningarna efter ett omfattande renoveringsarbete av fastigheten, berättar Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate. Vi kan nu erbjuda totalrenoverade lokaler till företag som efterfrågar aktivitetsbaserade arbetsmiljöer.

- Vi har under en lång tid sökt efter nya lokaler, säger Johan Eidmann, VD Bizkit. Vi har tittat på mängder med lokaler centralt i city. Att hitta nya lokaler i sig är inget problem i Stockholm idag. Men vi ville ha något mer än en fyrkantig låda. Lokalen i sig måste ge oss någonting, den måste ha en egen själ som ger oss inspiration, kreativitet och energi. Det gör den här fantastiska lokalen. Ett nyrenoverat men gammalt fint k-märkt hus med mängder av sköna möjligheter möter här en modern medie-, reklam- och webbyrå. Tänk vad det kommer att skapas för spännande kommunikation här i framtiden.

Kontoret upptar en stor del av bottenplan i den kulturhistoriskt intressanta byggnaden vid Gustav Adolfs torg tillsammans med bl a Handelsbanken och restaurang Naglo.

För mer information, vänligen kontakta:

Jesper Annerstedt, affärschef Midroc Real Estate AB, 010-470 74 94, 0704-45 35 38

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här