19 maj 2010

Midroc hyr ut i Tändstickspalatset

Midroc Real Estate har tecknat hyresavtal med Lundqvist & Lindqvist avseende konferensytor i Tändstickspalatset på Västra Trädgårdsgatan i Stockholm.

- När fastigheten står klar efter en omfattande renovering och modernisering kommer den att inrymma moderna och flexibla kontor för ett flertal hyresgäster, berättar Peter Syrén, vd för Midroc Real Estate AB. Sedan tidigare har bl a hyreskontrakt tecknats med Swedish Match. Gemensamt för alla hyresgäster blir den mötesplats och det Business Center som skapas centralt i fastigheten. Där erbjuder vi reception, konferens och servicetjänster.

Lundqvist & Lindqvist kommer att driva en konferensavdelning med totalt fem mötesrum i fastigheten, varav en exklusiv hörsal för 60 personer. Företaget driver sedan 13 år tillbaka en konferensanläggning på Klarabergsviadukten i Stockholm med elva konferensrum i varierande storlek.

Avtalet med Lundqvist & Lindqvist avser ytor på 628 kvadratmeter och är tecknat på fem år.

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Syrén, vd, 010-470 74 06

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här