10 september 2008

Samsung etablerar sig i World Trade Center Malmö

Samsung Semiconductors, som ingår i den globala Samsung-gruppen, har valt att etablera sig i World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö. Kontoret placeras i den första etappen av nybyggnationen inom WTC Malmö.

- Vi har valt att placera vårt kontor i World Trade Center Malmö av flera
anledningar, och läget har spelat en avgörande roll, säger Christer Stenqvist, Global Account Manager på Samsung Semiconductors.
Närheten till våra kunder och till Kastrup väger tungt. Dessutom är de nybyggda lokalerna i World Trade Center ljusa och moderna.

World Trade Center Malmö ligger i hjärtat av Västra Hamnen. Det inryms i två byggnader, WTC Teknikportalen och WTC Hamnplan. WTC Teknikportalen är 30 000 kvm stort och inrymmer kontor, restaurang, gym och konferenslokaler. Tillskottet, WTC Hamnplan, är under byggnation och står klart under första kvartalet nästa år. Det består av 14 000 kvm lokaler för kontor, butiker, bank, restaurang- och konferensverksamhet. Inflyttning i den första etappen pågår.

- Vi är naturligtvis väldigt glada för att Samsung har valt att etablera sig hos oss, menar Peter Syrén, affärschef i Midroc Property Development. Vi har i dag 50 företag med drygt 800 medarbetare som hyresgäster i WTC. När den nya byggnaden står klar räknar vi med att ytterligare 600 personer kommer att arbeta där.

Ytterligare information:

Peter Syrén, affärschef i Midroc Property Development AB,
0703-87 08 00
Christer Stenqvist, Global Account Manager, Samsung Semiconductors,
0703-76 16 90

Januari 2022 blev vi Granitor

Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Läs mer om namnbytet här