10 november 2022

Granitor Electro tecknar återförsäljaravtal med Amido

Amido och Granitor Electro har valt att ingå ett samarbete, där Granitor tecknar återförsäljaravtal med Amido.

Granitor Electro och Amido har tecknat ett återförsäljaravtal, vilket innebär att Granitor kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande till sina kunder.

Granitor Electro får med Amidos produkter en kraftfull plattform, och kan därmed erbjuda kunder inom entreprenad och fastighetsutveckling full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem som används. Kunderna får dessutom en smidigare och tryggare vardag, genom ”Smart passage”, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för ambulans och räddningstjänst via SOS Alarm, samt ”Opna”, en tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID.

– Med vårt synsätt att lära oss och förstå varje kunds verklighet, utmaningar och bransch kan vi skapa effektiva lösningar. Tillsammans med Amido och det partnerskap det innebär, etablerar vi fler värdefulla lösningar för våra kunder, säger Håkan Östmo, Regionchef Security, Granitor Electro.

– Vi är glada att Granitor har hittat till oss och att vi tillsammans kan hjälpa fler bolag. Genom fler samarbetspartners kan vi erbjuda fler våra lösningar, det är ovärderligt, säger Anton Thynell, Head Of Sales, Amido.

 

Om Granitor Electro
Granitor Electro är en del av Granitor-gruppen och ett av Skandinaviens största elteknikföretag, som finns på ett sextiotal orter runt om i Sverige. Vårt fokus ligger på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, security, fastighetsautomation, industriteknik och hissar.

Om Amido
Marknadens ledande plattform för passersystem. Få ett helikopterperspektiv över vilka som har tillträde till dina fastigheter. I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm. 

 

För mer information, vänligen kontakta:
Granitor Electro AB
Håkan Östmo, Regionchef Security
hakan.ostmo@granitor.se
010-470 75 35

Amido AB
Anton Thynell, Head Of Sales 
anton.thynell@amido.se
031-719 20 70