2024-05-01

Västra Götaland - Elektriker, Projektingenjör, Projektledare, Övriga roller

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du skapa en bättre miljö för framtida generationer?
På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vi har varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad. Skicka gärna din intresseanmälan till oss.

Vi söker:

  • Elektriker: Lärlingsanställningar till fullbetalda elektriker och ledande montörer till roller inom service, installation och industri.
  • Projektingenjör
  • Projektledare
  • Kalkylator
  • Elkonstruktör

När du blir anställd hos oss får du bland annat ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar såväl den familjära känslan som tryggheten i det stora bolaget.

Ta chansen och bli vår kollega!

Vill du veta mer om oss? Granitor

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-05-01
Sök jobbet

Kontaktperson