2022-10-09

Säkerhetstekniker till Jönköping

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Till vår säkerhetsverksamhet i Jönköping söker vi fler drivna säkerhetstekniker!

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och CCTV? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb med möjlighet att utvecklas? Hos oss får du chansen till just det.

Om tjänsten:

Arbetet innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation. En annan del är arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast och är förlagd på vårt kontor i Jönköping, avdelning Security.

Är du rätt person för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta i ett team där laget går före jaget men fokus ligger på självständigt arbete och stort kundfokus. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och organiserad kollega till vårt team. Är det du?

För att klara rollen ser vi att du uppfyller följande krav:

  • El-utbildning eller annan motsvarande teknisk utbildning
  • Är ostraffad och har godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.
  • Erfarenhet av självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning och erfarenhet från arbete med brandlarm, passersystem, CCTV och inbrottslarm
  • B-körkort
  • God datorvana

Vad kan vi erbjuda dig?

Utöver ett team med grymma kollegor, så kommer du även få förmåner i form av bland annat:

*Kompetenshöjande utbildningar i system
*Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Kollegor som arbetar professionellt för att lösa våra uppdrag
* En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Låter det här intressant?

Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Här kan du läsa mer om Granitor Electros värdeerbjudande inom Security.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Jönköping
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Säkerhetstekniker
Sista ansökningsdag
2022-10-09
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}