2024-06-05

Elektriker till Karlskrona, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

På vår nyetablerade avdelning arbetar vi med löpande entreprenaduppdrag och projekt mot våra kunder inom bygg, kommun och landsting. Hållbarhet och grön el är en del av våra gemensamma mål där vi arbetar med segment inom solcellsanläggningar, laddstolpar m.m.

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa. 

Arbetsuppgifter

Som elektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragnig, installation, kopplingar till felsökningar. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar. 

Vi erbjuder spännande och innovativa projekt där vi uppmuntrar våra medarbetare att ta egna initativ och möjlighet att påverka.

Erfarenhet och kompetens

På Granitor arbetar vi tillsammans därför är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Som person drivs du av att nå resultat, bidrar med lösningar och tar egna initiativ. Du har en positiv inställning och har god förmåga att kommunicera och har hög arbetsmoral.

Vi söker dig som har:

* ECY certifikat
* B-körkort
* Minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektriker

Övrigt

Resor kan förekomma i arbetet då vi arbetar både lokalt och på närliggande orter.
När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken 
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stefan Bermhed.
Välkommen med din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Karlskrona
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-06-05
Sök jobbet

Kontaktperson