Easee Home

Easee Home passar alla elbilar och laddhybrider. Den anpassar sig automatiskt till bilens och elcentralens behov och kan anslutas via WiFi eller 4G för maximal kontroll.

Genom att anpassa sig automatiskt till olika fordon, spänningar och elnät behöver du bara tänka på vilken färg du vill att den ska ha.

4G

Easee Home har inbyggd mobil kommunikation så att du alltid kan komma åt den via appen.

22 kW

Easee Home kan ladda upp till 22 kW och har justerbar ström mellan 6A och 32A.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Hur räknar vi ut priset?

Priset beror på många olika faktorer men vill vi hålla det enkelt för dig och erbjuda ett fast pris. I formuläret ser du därför vad en standardinstallation av laddboxen kostar. För varje tillägg ser du också vad den extra kostnaden blir. Det tillkommer dock kostnader för resa och frakt. Detta varierar beroende på hur långt du bor från vårt närmsta kontor. Exempelvis kostar 30 km tur och retur inklusive frakt 500 kr.

Betala av räntefritt

Du kan betala av din laddbox och installation, helt räntefritt, på 12 eller 24 månader. Månadspriset i formuläret gäller för 24 månaders avbetalning.

Närmaste kontor

Det kontor du väljer kommer att kontakta dig inom 3 arbetsdagar. Om inget av kontoren i listan ligger nära kommer vi att kontakta dig för att försöka hitta en lösning.

Laddbox och tillägg

Dynamisk lastbalansering anpassar laddningen av bilen till din elförbrukning hemma så att huvudsäkringen inte går.

Vi behöver veta vilken typ av elmätare du har för att installera rätt lastbalansering. Om du är osäker på vilken elmätare du har, välj: "Ja, men vet ej typ. Kontakta mig!" Då ringer vi dig och hjälper dig att ta reda på detta.

 

Om din elmätare är en Kamstrup Omnipower och saknar HAN-port måste du installera en extra modul för att lastbalanseringen ska fungera. Kryssa i att du behöver Kamstrups HAN-modul och välj lastbalansering för ny elmätare med HAN-port RJ45. Du måste också ringa ditt elnätsbolag och kontrollera att de kan aktivera HAN-kommunikation med "den norska kommunikationsstandarden"!

 

 

Du kan köpa till en laddkabel, tänk på att den bör kunna nå alla bilar på uppfarten och att den ska kunna klara rätt strömstyrka (16A eller 32A). Laddkablar som används till Easee Home är alltid löstagbara och av typ 2.

 

 

Övriga tillägg

En kabelhållare i robust stålkonstruktion hjälper till att hålla ordning på laddkabeln.

 

 

Väggplatta med väderskydd är bra för ojämna väggar och extra skydd mot snö och regn.

 

 

Våra betalsätt

Du har möjlighet att betala av din laddbox och installation, helt räntefritt upp till 15 000 kr. Välj att bli kontaktad så får du mer information.

 

 

Om du har en kampanjkod kan du fylla i denna här.

 

 

Kontaktuppgifter

Leveransadress

Laddboxen kommer att installeras på den här adressen.

 

 

Fakturaadress

Fyll i fälten om du vill ha fakturan skickad till en annan adress än leveransadressen.

 

 

Grön skattereduktion

Priserna i formuläret bygger på att du får grön skattereduktion. Fyll i uppgifterna för att kunna ansöka.

 

 

Skriv ditt personnummer enligt formen: ÅÅÅÅMMDD-NNNN

 

 

Skriv fastighetsbeteckning för installationsadressen enligt formen:  KOMMUN TRAKTNAMN NN:N

 

 

Är du osäker på vad din fastighetsbeteckning är?

Leta upp den med Lantmäteriets kartverktyg!

 

 

När du kontaktar oss sparas de uppgifter som du anger i formuläret. Anledningen till varför vi sparar dessa uppgifter är för att vi ska kunna behandla dina frågor och synpunkter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har på www.granitor.se/dataskydd