Status:

Kommande

Kvarteret Sörgården

VäxjöBredvik
Ta bort favorit
Spara favorit
I Kvarteret Sörgården bor du i ett naturskönt område och har samtidigt endast en kort cykeltur till centrum och handelsområdet Samarkand. Vi planerar här att utveckla ett familjevänligt bostadskvarter med 20 väldesignade radhus som äganderätter med egen parkering, uteplats samt trädgård. Dessutom har du tillgång till en gemensam grön kvartersgård med lekplats, odlingsbäddar och orangeri.

Läs hela texten Dölj

Fakta

Kommande

Bostadstyp
Radhus
Boendeform
Äganderätt
Antal rum
5 - 6
Boarea
105 -125 kvm
Antal bostäder
20
Våningar
2
Säljstart
Vår 2022
Inflyttning
Vinter 2023

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

 • Planeras

  Projektering pågår och bygghandlingar tas fram. Nu kan du anmäla ditt intresse och bli VIP-kund, vilket ger förtur till bostäderna innan allmän säljstart.

 • Våren 2022

  VIP-försäljning

  Som VIP-kund får du förhandsinformation och har under en angiven period möjlighet att göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

 • Säljstart

  Nu släpper vi de bostäder som inte bokats av VIP-kunder till allmän försäljning. Prislista och planlösningar visas här på sidan.

 • Byggstart

  Första spadtaget tas och vi påbörjar bygget av din nya bostad.

 • Inredningsval

  Äntligen dags att starta tillvalsprocessen för din bostad. Din säljare eller mäklare kommer att guida dig genom de olika inredningsvalen.

 • Vintern 2023

  Inflyttning

  Din bostad är nu färdigbyggd och besiktigad. Välkommen till ditt nya hem!

Naturnära, välplanerat och familjevänligt

Kvarteret Sörgården erbjuder 18 radhus om ca 125 kvm, fördelat på två våningar samt två enplans radhus om ca 105 kvm. Samtliga 20 bostäder är äganderätter. Radhusen byggs i trästomme med träfasad som med åren kommer att få patina och åldras vackert.

I kvarteret Sörgårdens nyproducerade radhus är det enkelt att njuta av vardagen och hinna göra mer av sådant du tycker om!

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Livet i husen

I våra radhus finns det plats för det sociala livet – där bottenvåningen är som gjord för att vara tillsammans och umgås, medan övervåningen ger dig yta för egentid. Planlösningen är öppen, flexibel och noga uttänkt för att få livet att fungera.

Öppna sociala ytor med generösa rumshöjder

Badrum på båda våningsplanen

Viss flexibilitet i planlösningarna kommer att erbjudas

Livet framför husen

Entrén på framsidan ramas in av en pergola med gröna klätterväxter och en mindre cappucinoplats för morgonkaffet. Pergolan skapar en definierad yta för bilen men skapar också en privat svär. Här finns din egna parkering med laddstolpe.

Livet mellan husen

Radhusens baksida vetter in mot den gröna kvartersgården. Här har du din egna trädgård med uteplats och gräsmatta inramad av en häck. Den gemensamma gröna kvartersgården, blir den naturliga samlingsplatsen för stora och små.

Fina utblickar från kök och vardagsrum mot gården

God kvälls och morgonsol, med söderläge på antingen fram eller baksida

Praktiskt förråd för trädgårdsredskap och andra prylar

Gården är bilfri och det kommer att finnas fruktträd, lekplats för de minsta samt odlingsbäddar

I Sörgården kommer du och grannarna även att kunna njuta av ett gemensamt orangeri.

Visste du förresten att flera banker erbjuder grön ränterabatt för Svanenmärkta bostäder? Det lönar sig att bry sig om miljön på flera sätt!

En ny stadsdel växer fram

Den nya stadsdelen Bredvik, söder om Växjö är under utveckling och växer så det knakar. Hela området förväntas att vara helt färdigbyggt 2024, men har trots det redan etablerat sig som ett populärt område för framförallt barnfamiljer.

Idyllen nära centrum

I Bredvik bor du nära naturen med trevliga promenad – och cykelstråk, lekplats samt den nya Pär Lagerqvistskolan. Endast ett stenkast bort ligger Norra Bergundasjön och du tar dig snabbt med både bil, buss och cykel till Växjö centrum, handelsområdet Samarkand och Arenastaden. Kommunen planerar att uppföra en ny idrottsplats i området som ska stå klar i april 2022.

Anmäl ditt intresse nu så håller vi dig informerad när försäljningen av bostäderna startar!

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt:

Intresse­anmälan