Moderna parvillor i nationalromantisk stil. Vi erbjuder möjligheterna. Mitt i kulturhistorisk miljö och i ett uppvuxet grönskande kvarter med vacker sekelskiftesestetik och moderna bekvämligheter. Här växer Breviks villastad på Lidingö med nya möjligheter att njuta av exklusiva parvillor i nybyggd nationalromantisk stil.

Läs hela texten Dölj

Fakta

Slutsålt

Bostadstyp
Villa
Boendeform
Bostadsrätt
Antal rum
6 - 7
Boarea
194 -208 kvm
Antal bostäder
12
Våningar
3
Säljstart
Februari 2021
Inflyttning
Mars 2022

Våra bostäder

Är du intresserad av fler bostäder från oss? Vi har många andra spännande projekt på gång runtom i Sverige.

Se fler bostäder

Moderna parvillor i nationalromantisk stil. Vi erbjuder möjligheterna.

{{image.Content}}

{{ index + 1 }}/{{ totalImages }}

{{ model.Text.Heading }}

{{ model.Text.Ingress }}
{{ model.Text.Content }}
{{ model.Quote.QuotePropertyName }}
{{ model.Quote.QuoteCity }}

Välplanerad vardagslyx i kulturhistorisk miljö

I harmoni med anrika Villa Brevik bygger Midroc sex friliggande tvåfamiljshus. Med inspiration från 1900-tals husen i kvarteret är tidstypiska formelement som burspråk, farstukvist, spröjsade fönster och snickerier även kännetecken för de nybyggda husen. Ytan är generös, precis som takhöjden, för att ge rum för livskvalitet. Den sluttande tomten fungerar som en amfiteater där den strålande havsutsikten står på scen och såväl uteplatserna som balkongerna badar i eftermiddags- och kvällssol.

Charmig bymiljö nära city

Här bor du nära Stockholm city, men ännu närmare havet och naturen. Brevik villastad på sydöstra Lidingö är en kulturhistorisk miljö med en väl bibehållen kärna från tidigt 1900-tal. I lilla, men oemotståndligt charmiga centrum ligger bland annat restauranger, en livsmedelsbutik och ett bageri. I närområdet finns även skolor, förskolor, fotbollsplaner, tennisbanor, gym och en populär pulkabacke. Med cykel tar du dig till Kottlasjön som bjuder på uppfriskande bad och fina motionsområden. Från småbåtshamnen kan du promenera längs vattnet hela vägen till Baggeby. Det är enkelt att ta sig till Brevik, oavsett om du väljer tåg, båt, bil eller buss. Men vattenvägen är såklart alltid vackrast.

Sudda ut gränsen mellan ute och inne

Den rymliga terrassen i entrévåningen fungerar som en naturlig förlängning på både matplats och vardagsrum genom utgången i burspråket. Även uteplatsen i trädgården badar i sol och gör grillkvällarna till riktiga höjdare.

Brf Lyckoterrassen - där dåtid, samtid och framtid möts.

Vad finns i närheten?

Välj färdsätt: