VÅR VERKSAMHET

Lösningar för samtid och framtid

Oavsett vilken bransch du verkar inom har du dina egna, unika utmaningar. Och vi hjälper dig gärna anta dem genom att hitta nya vägar, arbetssätt och lösningar tillsammans med dig. På denna sida läser du mer om vilka branscher vi verkar i och vad vi kan hjälpa dig med.

MÖJLIGHETER I SIKTE

Bostäder & Lokaler

Ser du gärna nya möjligheter? Då kommer du att trivas hos oss. Vi skapar och förvaltar platser och byggnader där människor kan arbeta, bo och utvecklas. Som, till exempel, kontorslokaler skräddarsydda för samarbete och bostäder gjorda för det goda livet.

MED ANSVAR FÖR FRAMTIDEN

Bygg, fastighet och markutveckling

Oavsett om vi utvecklar ett helt nytt bostadsområde, effektiviserar byggprocesser eller förbereder ett område för byggnation tar vi ansvar för att det sker med fokus på miljö, ekonomi, samarbete, estetik och samhällsnytta.

KOMPLETT KOMPETENS

El, kraft och energi

Vi hjälper dig med allt från elinstallationer till stora kraftprojekt. Du får lösningar som håller över tid, tål att utvecklas och effektiviserar ditt resursanvändande.

INDUSTRIUTVECKLING

Industri & underhåll

Som industriutvecklare tänker vi långsiktigt. Vi finns där för dig genom hela processen – från lösningsidéer och projektering till löpande underhåll och reparationer. Vi är vana vid att driva komplexa industriprojekt och har specialistkompetensen du behöver.

SAMHÄLLSKVALITET

Infrastruktur

Vi pratar ibland om att vi är förbättringsinriktade. När vi utvecklar infrastruktur för framtidens samhälle är den inställningen viktigare än någonsin. Den innebär att vi alltid vill överträffa dina förväntningar – och att målet med våra lösningar är att öka människors livskvalitet.

KOMPLEXA PROJEKT

Teknik & Mekanik

Nya teknologier inom automation, digitalisering och robotisering. Kvalificerade installationer och underhållstjänster för mekaniska projekt. Med djup teknisk kompetens, annorlunda angreppssätt och nyskapande idéer möter vi dina behov.