2022-06-06

Vill du utvecklas och bli vår nästa Senior Rör/mek-konstruktör?

På Aenigma erbjuder vi hållbara lösningar inom Projektledning, Projektering och Asset Management. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett bättre samhälle genom investeringar inom energi, industri och samhällsbyggnad. Vi tror på en familjär företagskultur där samarbete ligger till grund för allt vi gör. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team, är det du?

Om rollen: 

Du kommer att arbeta med konstruktion i spännande uppdrag inom hela projektkedjan från idéstadier till genomförande och idrifttagning. Rollen innebär deltagande i mindre och medelstora projekt där du erbjuds en unik möjlighet att bidra till ditt teknikområde, och till vår gemensamma utvecklingsresa mot ett starkare multidisciplinärt team i Västsverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Som konstruktör blir du en viktig del i Aenigmas multidisciplinära team där du kommer arbeta i nära samarbeta med projektmedlemmar, interna chefer och företagets kunder inom främst energi- och processindustrin.

Arbetet omfattar bland annat:

  • Mekanisk konstruktion samt rörkonstruktion av ny- eller ombyggnationer i processanläggningar.
  • Hållfast- och spänningsberäkningar för konstruktion av processanläggning.
  • Utarbeta projekthandlingar, såsom, layout och isometrier / installationsritningar.
  • Basic- och detaljprojektering.

Vem är du:

Vi söker dig som är redo för nästa steg och har ambitionen att utvecklas vidare inom rollen som rörkonstruktör. Du är självgående, strukturerad och har ett driv att på sikt kunna ta dig an ett större ansvar i en ledande roll. Du har god förmåga att organisera ditt arbete och möta oförutsedda händelser med ett lösningsorienterat tänk.

På Aenigma gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed både din personlighet och förmåga att skapa goda relationer, både internt som externt. Vi tror också att du trivs att arbeta i en familjär miljö samt dela kunskap och ge stöttning till juniora talanger.

Som person är du flexibel och prestigelös och har ett starkt tekniskt intresse. Vi ger dig möjligheten att navigera din utvecklingsresa och tillsammans arbeta mot ett bättre samhälle.

Krav:

  • Minst 7 års erfarenhet av rör/mek-konstruktion från processindustrin.
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning alt. en yrkeshögskoleutbildning mot rörkonstruktion.
  • Flerårig erfarenhet av Autocad 2D, AutoCad Plant 3D eller liknande programvaror.
  • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska och svenska.
  • B-körkort
  • Erfarenhet att arbeta i projekt är meriterande.

Om Oss

Aenigma AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen med runt 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Avesta, Stenungssund och Lysekil. Vi är den mindre aktören i en trygg och stark koncern vilket ger oss möjligheten att samarbeta med våra skickliga systerbolag runt om i Sverige i utvecklande affärer.

Vi är ett pussel av unika kompetenser med en bred teknisk kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan bidra som en viktig pusselbit i projekt, men vi kan också lägga hela pusslet – från före före till efter efter.

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag. Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur med ett nära och stödjande ledarskap där din utvecklingsresa står i fokus. Vi ger dig förutsättningen att skapa balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider och en digital arbetsplats som ligger i framkant. Vi erbjuder även goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering- och uppdragsbonusar, försäkringslösningar och friskvård.

Tillsammans gör vi en positiv skillnad!

Övrig information

Placeringsort: Stenungsund 

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. 

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Stenungsund
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Mekanik- och rörkonstruktion
Sista ansökningsdag
2022-06-06
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}