2023-04-15

Vikariat gruppchef leverantörsreskontra

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du en systemintresserad ekonom med ett engagemang för ledarskap? 

Då vår nuvarande gruppchef kommer att vara föräldraledig vill vi nu komma i kontakt med dig som vill leda ett team och samtidigt fortsätta vår utveckling av systemstöd inom leverantörsreskontra. Är du nyfiken på utveckling av arbetsmetoder inom ekonomiområdet och trivs i en roll med många interna kontakter så har vi rollen för dig! 

För att lyckas med uppdraget ser vi att du behöver ha med dig yrkeskompetens inom leverantörsreskontrans arbetsuppgifter (hantering av fakturor, påminnelser, betalningar och support m.m.). Kunskap och vilja att coacha och stötta ditt team, varvid tidigare ledarerfarenhet är meriterande. Vi använder Unit4 ERP, varvid erfarenhet av detta är meriterande, dock är det viktigaste att du har en hög förståelse av och intresse av att arbeta i och utveckla systemstödet. Som person är du en lagspelare som är strukturerad både i ditt eget arbete och i arbetet att leda gruppen. 

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i en spännande och växande organisation som flera gånger utsetts till en av landets bästa arbetsgivare! 

Organisatoriskt tillhör du företagets administrativa enhet, en grupp på drygt 60 personer som finns utspridda över hela landet. I gruppen dit vi söker dig arbetar sju personer tillsammans.  Du kommer att rapportera till vår redovisningschef.

Läs mer om oss på: Granitor skapar välmående samhällen och industrier

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Sökord: Reskontra/ Bokföring/ Momsfrågor/ Ekonomisupport
Placeringsort:  Sandviken
Visstidsanställning/Vikariat period maj 2023 till september 2024

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Sandviken
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Ekonomi, administration, kommunikation, HR
Sista ansökningsdag
2023-04-15
Sök jobbet

Kontaktperson