2023-02-19

Vi söker en Teknisk förvaltare

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fokus är inriktat på Södra Sverige, Storstockholmsområdet och Uppsala. Läs mer på granitor.se/properties.

På Granitor Properties tror vi att kompetens, engagemang och innovation är vägen till en bättre framtid. Vi är också övertygade om att vi kan bidra till en hållbar samhällsutveckling, både ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Därför skapar vi inspirerande platser och byggnader för människor som ser möjligheter: bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. 

Så gör vi positiv skillnad tillsammans – varje dag.

 

Nu söker vi Teknisk Förvaltare

Granitor Properties målsättning är att tillhandahålla fastigheter och lokaler som stärker kundernas (hyresgästernas) varumärken och stödjer deras verksamheter, detta gör vi inom förvaltningsavdelningen genom att erbjuda välfungerande fastigheter och genom att hålla en hög servicenivå – alltid med kunden i fokus!

Fastighetsbeståndet består av kommersiella fastigheter, framför allt kontor, men det finns även andra inslag såsom hotell, samhällsfastigheter mm. Fastigheterna är belägna i Öresundsregionen och merparten finns i dagsläget i Malmö. De flesta fastigheterna är utvecklade av vår egen fastighetsutvecklingsverksamhet och har efter färdigställande överlämnats till förvaltningsavdelningen för fortsatt förvaltning, oftast med ett långsiktigt förvaltningsperspektiv.

Fastigheterna ska förvaltas så att de uppfyller uppställda lönsamhetskrav och vi strävar hela tiden efter att öka kostnadseffektiviteten och förbättra våra fastigheter. Lika självklart är det för oss att alltid uppfylla de myndighetskrav som finns, det s k ”fastighetsägarens ansvar”, och att tillgodose våra kunders behov allt eftersom de förändras. I förvaltningsavdelningens uppdrag ingår också att stödja vår fastighetsutvecklingsverksamhet genom att t ex förvalta fastigheter innan ett utvecklingsprojekt startar eller innan en försäljning sker. Förvaltningen bistår även fastighetsutvecklingsverksamheten med erfarenheter i projekteringsskedet inför kommande nybyggnation.   

 

Om rollen

Som Teknisk Förvaltare hos Granitor är du teknisk specialist och dina huvudsakliga uppgifter är att optimera fastighetens tekniska system och driva olika typer av projekt. Du kommer också att arbeta med att utveckla drift- och underhållsverksamheten, ansvara för kvalificerade upphandlingar, säkerställa att myndighetskrav uppfylls, leda och driva ombyggnationer och hyresgästanpassningar samt utföra administrativa uppgifter såsom planera underhåll och delta i budget- och prognosarbete.

Du kommer verka på ett huvudkontor i en dynamiska organisation med korta beslutsvägar. Du ingår i gruppen ”teknisk förvaltning” och rapporterar till chefen för den tekniska förvaltningen. I gruppen finns också fastighetstekniker vilka du har en arbetsledande roll för.

Tätt samarbete med såväl kollegorna inom den tekniska förvaltningen som övriga inom förvaltningen (fastighetschef, kommersiell förvaltare m fl) är en naturlig del av vardagen, men samtidigt är det viktigt att du är självgående och kan driva frågor från start till mål.

 

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har flerårig erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning och att du har en högskoleexamen eller likvärdig utbildning. Vi önskar att du har kunskap inom installationsteknik, de myndighetskrav som föreligger (fastighetsägarens ansvar) samt att du har god kännedom om entreprenadjuridik och erfarenhet av att driva och leda projekt.

Som person är du resultatinriktad och ansvarstagande. Du har förmåga att ta människor och har en god kommunikationsförmåga. Drivkraft, initiativförmåga, noggrannhet och engagemang är egenskaper vi sätter stort värde på. Du är administrativt och digitalt skicklig och tycker om att arbeta ”högt och lågt”. Du är prestigelös och du är inte i behov av färdiga strukturer men bidrar gärna till att utveckla och effektivisera arbetsprocesser där så är möjligt. Du är självgående men tycker samtidigt om att arbeta i team.

Placeringsorten är Malmö, och resor i regionen ingår. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar Granitors kärnvärden ”Passionerad, kompetent och innovativ”, eller som vi också uttrycker det; ”vi bryr oss, vi gör rätt och vi tänker nytt”.

 

Vi erbjuder dig

  • En nyckelroll i ett högpresterande team.
  • Trevliga kollegor där vi jobbar professionellt och strukturerat tillsammans med kunderna.
  • Möjligheten att få arbeta med fina fastigheter, såväl nybyggda som äldre.
  • Goda möjligheter att samarbeta och bygga ett starkt nätverk inom Granitor-koncernen.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

I den här rekryteringen samarbetar Granitor Properties med RC Professional Search AB.

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta  Christina Armbäck, Rita Smedberg eller Sofia Sjöqvist på RC Professional Search AB.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. 

Stad
Malmö
Bolag
Granitor Properties
Typ av tjänst
Fastighet
Sista ansökningsdag
2023-02-19

Kontaktpersoner

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}