2022-08-31

Vi söker en projektingenjör

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fokus är inriktat på Södra Sverige, Storstockholmsområdet och Uppsala. Läs mer på granitor.se/properties.

Är du på jakt efter en roll som projektingenjör på ett tryggt och stabilt företag? I rollen som projektingenjör kommer du vara ansvarig för kalkyl och inköp i projekten samt vara en viktig kugge att utöka Granitors nya projektmöjligheter. Är du utöver det en person som är en äkta lagspelare med fokus på att uppnå bästa möjliga resultat. Granitor är på jakt efter en projektingenjör, läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning:

Du kommer arbeta i stora fastighetsprojekt där du ansvarar för ett par projekt samtidigt.

I denna roll kommer du:

Ansvara för Inköp- förhandling, utvärdering, planering

Deltaga i system och detaljprojektering

Deltaga i kalkylarbete

Ansvara för kontraktspartsmöte, startmöte med UE och leverantörer i samråd med produktionsledningen.

Du erbjuds: 

Vi är ett företag med nära till ledning och chefer samt snabba beslutsvägar.    

Vi har en stark företagskultur där vi tror på varje individ.

Vi gillar att hitta på saker tillsammans och har tillgång till gym och padel för våra medarbetare.

Granitor söker dig som:

Vi ser att du har några års erfarenhet från inköp eller kalkyl.

Vi jobbar i lag och lägger stor vikt i att du är en riktig lagspelare som arbetar metodiskt, ansvarsfullt och prestigelöst.

En kundorienterad och prestigelös som inte är rädd för att förhandla fram nya möjligheter för företagets vinning.

Om företaget: 

Granitor Properties är ett företag med höga ambitioner. Vi vill göra positiv skillnad varje dag, vara den som ser lösningar och som möjliggör att de bästa idéerna förverkligas. Vi utvecklar inspirerande stadsdelar och områden, och dessutom vill vi bidra till en mer hållbar fastighetsbransch. Tack vare våra kunder, samarbetspartners och engagerade medarbetare är vi på god väg.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? 
Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-58 11 804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Malmö
Bolag
Granitor Properties
Typ av tjänst
Bygg
Sista ansökningsdag
2022-08-31

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}