2022-05-27

Verksamhetsutvecklare inom underhåll

På Aenigma erbjuder vi hållbara lösningar inom Projektledning, Projektering och Asset Management. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett bättre samhälle genom investeringar inom energi, industri och samhällsbyggnad. Vi tror på en familjär företagskultur där samarbete ligger till grund för allt vi gör. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team, är det du?

Om rollen

I rollen som verksamhetsutvecklare på Aenigma ingår du i ett starkt team som arbetar övergripande med spännande uppdrag inom underhållsutveckling. Tillsammans med vårt dotterbolag Idhammar är vi den största och ledande aktören inom underhåll i Sverige, vilket ger dig en unik möjlighet att arbeta med varierande projekt inom olika branscher.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av konsultyrket eftersom du kommer utveckla och vägleda våra kunders verksamhet framåt. Du trivs även i en flexibel arbetsmiljö då resor och kundbesök förekommer i tjänsten.

Arbetsuppgifter:

 • Förbättra hantering av underhållssystem, arbetsprocesser och planering/beredning
 • Arbete med förebyggande underhållsprogram, reservdelshantering och teknisk dokumentation
 • Medverka i större investeringsprojekt med fokus på att säkra underhållets intressen
 • FMEA, kritikalitetsklassning eller RCM-uppdrag
 • Organisations- och verksamhetsutveckling

Om dig

Vi söker dig som har ambitionen att utvecklas vidare inom konsultrollen. På Aenigma gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att bygga goda relationer, internt likaväl som externt. Du har ett flexibelt och strukturerat arbetssätt för att kunna lyssna in kundens behov och omvandla det till framgångsrika projekt.

Krav:

 • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Minst tre års erfarenhet av att arbeta med underhåll och verksamhetsutveckling
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av konsultrollen
 • Tidigare erfarenhet av Maximo eller liknande underhållssystem
 • Tidigare arbetat i en ledande roll
 • Certifierad enligt EFNMS

Om Oss

Aenigma AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen med runt 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Avesta, Stenungssund och Lysekil. Vi är den mindre aktören i en trygg och stark koncern vilket ger oss möjligheten att samarbeta med våra skickliga systerbolag runt om i Sverige i utvecklande affärer.

Vi är ett pussel av unika kompetenser med en bred teknisk kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan bidra som en viktig pusselbit i projekt, men vi kan också lägga hela pusslet – från före före till efter efter.

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag. Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur med ett nära och stödjande ledarskap där din utvecklingsresa står i fokus. Vi ger dig förutsättningen att skapa balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider och en digital arbetsplats som ligger i framkant. Vi erbjuder även goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering- och uppdragsbonusar, försäkringslösningar och friskvård.

Tillsammans gör vi en positiv skillnad!

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Stockholm
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Marknad & Verksamhetsutveckling
Sista ansökningsdag
2022-05-27
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}