2022-08-31

Uppdragsledande El-projektör/konstruktör Stora Projekt Syd

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver därav förstärka organisationen ytterligare. Vi söker nu en uppdragsledande el- och teleprojektör/konstruktör.

Vi arbetar primärt med installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader.

Om rollen:

I arbetet som uppdragsledande el-projektör/konstruktör kommer du arbeta både självständigt och leda grupper i projekt. Vilket innebär att du i den här rollen som projektör/konstruktör kommer få möjligheten att utveckla din ledarskapsförmåga. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din yrkeskarriär!

Om dig:

  • Vi tror att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har goda kunskaper i AutoCAD. Har du dessutom erfarenhet av applikationen MagiCAD är det en fördel.
  • Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter.
  • Du är strukturerad, metodisk och noggrann i ditt arbete.
  • Du har förmågan att leda andra och arbeta resultatorienterat med ett stort engagemang.
  • B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett bolag i utveckling och tillväxt! Förutom riktigt bra kollegor, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag;

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Placeringsort: Varberg

Låter det intressant?

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Varberg
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-08-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}