2022-02-25

Underhållsingenjör sökes för att leverera underhåll i världsklass!

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och utomlands. Bolaget har drygt 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungssund och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen som 2020 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare, och vi söker nu en ny förmåga för att stärka vårt team!

Rollen som Underhållsingenjör 
Du kommer att ingå i ett team som arbetar övergripande med uppdrag inom Asset Management och enhetens mål är att leverera underhåll i världsklass! Ett steg mot att bli bäst i klassen är vår sammanslagning med Idhammar som är en ledande aktör inom underhåll (läs mer här). Du kommer att ingå i ett starkt team med ca 20 konsultkollegor och ha varierande arbetsuppgifter hos våra kunder runtom i Sverige. 

Arbetsuppgifter:

  • Förbättra hanteringen av underhållssystem, arbetsprocesser, planering/beredning
  • Arbete med förebyggande underhållsprogram, reservdelshantering och teknisk dokumentation
  • Medverka i större investeringsprojekt med fokus på att säkra underhållets intressen
  • FMEA, kritikalitetsklassning eller RCM-uppdrag

Vem är du
På Granitor gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad, och strukturerad för att kunna möta kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. 

Krav:

  • Ingenjörsexamen, liknande utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta med underhåll och/eller Asset management
  • Svenska och Engelska i tal och skift
  • B-körkort

Meriterande:

  • Tidigare arbetat som konsult
  • Erfarenhet av Maximo eller liknande underhållssystem

Vilka är vi

2020 blev vi utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. På Granitor jobbar vi tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger vi dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.

Till detta erbjuder vi goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering-och uppdragsbonusar, försäkringslösningar, friskvård och en digital arbetsplats i framkant.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm. Vi arbetar rikstäckande med kunder över hela landet, resor i arbetet kommer att förekomma. 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Stockholm
Bolag
Midroc Project Management
Typ av tjänst
Asset Management
Sista ansökningsdag
2022-02-25
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}