2022-12-06

Teamledare – Projektstyrning industri & energi till Granitor Aenigma i Göteborg

Vill du vara en viktig spelare i Granitor Aenigma:s utvecklingsresa mot att bli ett riktigt starkt multidisciplinärt team inom Projektstyrning på Västkusten? Sök denna spännande och utvecklande tjänst redan idag!

Till vår uppdragsgivare, Aenigma AB, söker vi en erfaren Projektledare som både vill driva projekt samt ha rollen som Teamledare och vara med och utveckla Granitor Aenigma:s verksamhet inom främst energi- och den kemitekniska processindustrin. Du erbjuds ett ansvarsfullt och stimulerande arbete som även innebär att leda sin disciplin samt agera mentor för medarbetare. Du får förmånliga villkor och du utgår på företagets kontor i Göteborg. Arbetsuppgifterna kan medföra resande till kunder och projektplatser på Västkusten. Tjänsten är tills vidare på heltid och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Huvudsakliga ansvarsområden som Teamledare - Projektstyrning:

Bolagets huvudsakliga verksamhet är att erbjuda projekt- och specialistkompetens för sina kunder inom industri, energi och samhällsbyggnad. Som Teamledare för Projektstyrning är du en viktig kugge i företagets multidiciplinära team och du kommer arbeta i nära samarbete med Avdelningschef, andra teamledare, projektledare, projektmedlemmar och kunder inom främst energi- och processinindustrin.

Tillsammans med avdelningschef och övriga teamledare utforma Granitor Aenigma:s erbjudande inom projektstyrning med discipliner såsom, projektledning, planering, inköp, QA/QC och arbetsmiljö. Rollen kommer på sikt inneha personalansvar. Utöver temaledarrollen kommer du att driva och leda stora som små projekt genom alla dess faser; från förstudier, projektering och upphandling till genomförande och avslut. Projektstorleken ligger mellan 10-300 mkr.

Rollen innehåller ansvar för alla faser såsom: 

 • Utveckling av erbjudandet – projektstyrning.
 • Kvalitet, budget samt resurs- och tidsplanering.
 • Upphandlingar av material och entreprenad.

Vem är du?

 • Vi förutsätter att du har ett naturlig fallenhet för att leda andra där du, med ett nyfiket entreprenöriellt förhållningssätt, skapar engagemang för utveckling och goda relationer.
 • På Aenigma gillar man att jobba tillsammans och man värdesätter prestigelöshet och förmåga att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till både kunder och kollegor.
 • Du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt för att driva projekten framåt och hantera oförutsedda händelser.
 • Som ledare är duktig på att entusiasmera, leda och utveckla dina medarbetare samtidigt som du tar ansvar för uppsatta mål och resultat.
 • Du har en god affärsförståelse och kan lyssna in kundens önskemål med en lösningsorienterad inställning.
 • Du är trygg i din yrkes- och ledarroll och vill bidra i utvecklingen av Aenigmas medarbetare och affärer.

Dina kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en flerårig bakgrund som Projektledare/ingenjör och ledare inom energi och processindustrin. Kommer du från konsultsidan är det meriterande.

 • Kemi- och/eller energiteknisk bakgrund med ingenjörsutbildning på högskolenivå.
 • Flerårig erfarenhet inom projektledning inom energi och processindustrin.
 • Goda ledaregenskaper och goda referenser från kunder.
 • Erfarenhet av relevanta projektverktyg.
 • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska och svenska.
 • B-körkort.

Vad kan Aenigma erbjuda dig?

Du kommer till en företagsgrupp som är i ett tillväxtskede och som strävar efter att utveckla sin projektförmåga och sitt unika värdeerbjudande. Kulturen präglas av samarbete, hög servicenivå, entreprenörskap och lojala medarbetare som trivs med sitt arbete. Goda lönevillkor med personalförmåner ingår.

Om Aenigma AB

Aenigma är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och i utlandet. Företaget strävar att leverera kompetens för ett hållbart byggande. Ett hållbart byggande innebär för Granitor Socialt hållbart, Ekonomiskt hållbart och Ekologiskt hållbart. Bolaget har ca 100 anställda medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungsund och Avesta.

Aenigma är en del av Granitor

Aenigma AB ingår i Granitor som är en heltäckande koncern vars verksamhet är uppdelad i olika Granitorföretag som driver olika affärsområden såsom Bostäder & Lokaler, Bygg-, Fastighets- och Markutveckling, El, Kraft och Energi, Industri och Underhåll, Infrastruktur samt Teknik och Mekanik. Företagens mål som strategisk partner är att stärka kundens konkurrenskraft och leverera nytänkande och hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla. Granitor sysselsätter 4 200 medarbetare i 16 rörelsedrivande bolag som tillsammans omsätter 11,4 miljarder kronor. Läs mer om de olika Granitor-företagen och affärsområdena på www.granitor.se

Ansök här

Ansök snarast!
Vi arbetar med löpande antagning. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se

Stad
Göteborg
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2022-12-06