2022-02-14

Systemutvecklare .NET Karlstad

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

 

Vilken tjänst?

Vi söker fullstack-utvecklare med kunskap inom främst .NET (C#), HTML5/JavaScript och SQL. Inom uppdragen ingår design och utveckling av både web- och mobilapplikationer samt traditionella desktop-klienter och servertjänster. Kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation

Vad erbjuder vi?

En bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre.

Spännande uppdrag med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. I våra skräddarsydda lösningar strävar vi alltid att använda senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag.

En tight och engagerad grupp som jobbar professionellt och prestigelöst. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget. Jobbet tar vi på allvar men vi har också väldigt trevligt tillsammans.

Möjligheter i ett stort företag som ligger i topp på Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi tror på utveckling och på utbildning och har därför egen affärsskola, Midroc Business School. Här finns bra karriärmöjligheter genom utveckling i befintlig yrkesroll.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och känner att du vill ta nästa steg. Du kommer få möjlighet att ta en ledande roll i både arkitektur och design. Det innebär att du får vara med och utforma förslag och lösningar tidigt i processen för att sedan vara med på hela resan till drifttaget system.

Vi tror att du idag är mjukvaruutvecklare med ett genuint teknikintresse som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt. Du har troligtvis en högskole-/universitetsexamen och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande att utveckla system inom industriell IT och integration med andra system. Du vill också vara med att hjälpa våra kunder både på deras utvecklingsavdelningar och i deras produktion.

Om du har kunskaper om operativsystem, nätverk eller test- och mätsystem (ex. LabVIEW) är det meriterande. Eventuella erfarenheter från mekatronik, styrsystem (SCADA) eller läkemedelsbranschen (GMP/GAMP) är också ett plus.

Vi jobbar både i fastprisprojekt och konsultuppdrag där vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du därför som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Innehav av B-körkort är ett krav.

Bra att veta:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är dagtid  - flextid, arbetstidsförkortning och möjlighet till distansarbete finns.

Tjänsteresor förekommer.

Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet

Arbetsplats: Inre hamn, Karlstad

Ring Björn Johansson, avdelningschef i Karlstad, tel: +46 10 470 76 56 eller skicka ett mail till bjorn.johansson@midroc.se för en träff utan förpliktelser.

Välkommen att höra av dig!

Vilka vi är: https://www.youtube.com/watch?v=iFQJCaMWZOc[/embed]

Granitor Systems ingår i Granitor Electro-gruppen tillsammans med Granitor Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Karlstad
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Data/IT
Sista ansökningsdag
2022-02-14
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}